100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Nog beter Interactieve TV online kijken bij KPN

Dinsdag 16 juni 2020 0 minuten en 45 seconden leestijd

Nog beter Interactieve TV online kijken bij KPN

KPN investeert in de gebruiksvriendelijkheid van het belangrijkste tv-product. KPN heeft nu Interactieve tv aangepast en verbeterd. Wij vertellen je er in dit bericht alles over.

Inmiddels levert KPN al aan heel wat huishoudens Interactieve TV in Nederland. Dit kan via hun eigen vaste netwerken, koperdraad en glasvezel. Maar ook behoort bij Interactieve TV de mogelijkheid om via tablet en smartphone in alle landen van de Europese Unie naar tv-zender, eerder uitgezonden en zelf opgenomen programma’s zoals films en series te kijken. Het aanbod wat je precies hebt, is afhankelijk van het bij KPN gekochte tv-abonnement.

Wat is er nu veranderd?

KPN heeft vorige week de Interactieve TV App voor tablet en smartphone vernieuwd. De app is nu naar versie 7.0 gebracht. Diverse prestaties van de app zijn verbeterd en wat bugfixes zijn verwijderd. Dit houdt in dat een bug (een fout) wordt verwijderd in een computerprogramma. Misschien is het je al wel opgevallen maar ook het uiterlijk is veranderd. De beginpagina is volledig aangepast. KPN Interactieve TV App is voor KPN-klanten met een Interactief TV-abonnement, gratis beschikbaar.