100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Nu ook mobiel bij Delta

Dinsdag 13 november 2018 1 minuut en 41 seconden leestijd

Nu ook mobiel bij Delta

Delta is onlangs gestart met het aanbieden van mobiele telefonie-abonnementen. Met deze toevoeging in het aanbod is de Zeeuwse provider de eerste aanbieder in Nederland van energie, internet, tv, vast Bellen en mobiele telefonie.

De uitbreiding met mobiele telefonie past goed bij de doelstelling van Delta. Zij willen Zeeland namelijk graag verbinden. Mobiele telefonie sluit hier goed bij aan.

Welke mobiele abonnementen biedt Delta aan?

Delta zal het mobiele aanbod stapsgewijs gaan aanbieden. Op dit moment kun je uit drie abonnementen kiezen, namelijk Mobiel 2,5 GB, Mobiel 6 GB en Mobiel 10 GB. Dit aanbod zal steeds verder uitgebreid worden en Delta zal in de toekomst ook mobiele abonnementen aan gaan bieden in combinatie met een mobiele telefoon.

Op dit moment is het alleen mogelijk om een Delta mobiel abonnement in een Delta winkel af te sluiten. Je vindt de Delta winkels in Middelburg, Terneuzen en Goes. In de toekomst zal Delta ook de verkoopkanalen verder uitbreiden.

Delta combivoordeel

Je kunt bij Delta alles onder één dak onder brengen. Je energie, maar ook je internet en tv. Dat is al een groot voordeel natuurlijk, maar daar blijft het niet bij.

Wanneer jij al een Delta mobiel abonnement hebt en je kiest ook voor internet en tv van Delta dan heeft dat veel voordeel jou. Je krijgt dan namelijk het volgende combivoordeel:

  • Heb je thuis al Delta internet of een Alles-in-1 abonnement? Dan krijg je van Delta dubbel zoveel data. Dit blijft zo zolang je abonnement loopt.
  • Je kunt onbeperkt bellen naar mobiele en vaste nummers in Nederland.
  • Iedere maand krijg je €5,- korting op je Delta internet abonnement.
  • Je ontvangt een gratis tv-pakket met daarin FOX Sports 1, 2 en 3, Trace sport Stars, Nick Jr., Nick Toons, Comedy Central Extra, Stingray DJAZZ, MTV Music, Havoc en BBC Entertainment.
  • Wanneer je al thuis internet hebt van Delta verhogen zij de snelheid met 25 Mbit/s. Mits je al de hoogste internetsnelheid ontvangt.

Delta combivoordeel voor jou

Wil jij ook gebruik maken van al dit combivoordeel en heb je al een mobiel abonnement bij Delta? Stap dan nu over en kies ook voor internet en tv van Delta. Met onze postcode check controleer je gratis en binnen een minuut of Delta leverbaar is op jouw adres.