100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Prijsverhoging KPN en XS4All

Dinsdag 11 Mei 2021 3 minuten en 3 seconden leestijd

Prijsverhoging KPN en XS4All

Er staat weer een prijsverhoging van KPN en XS4All voor de deur. De prijsverhoging van KPN zal gemiddeld met €1,50 per maand stijgen. De providers hebben aangegeven de tarieven omhoog te gooien zodat ze weer in hun netwerken en diensten kunnen investeren. Ben je benieuwd wat de prijsverhogingen zijn? Wij zetten ze voor jou op een rijtje.

Prijsverandering van KPN

KPN is continu bezig met veranderingen. Vooral op dit moment nu er zoveel mensen thuiswerken is het belangrijk dat het netwerk toekomstbestendig is. Daarnaast versnelt KPN ook de uitrol van glasvezel en wordt er veel geïnvesteerd in veiligheid. Dit doet ze door een toevoeging van een malwarefilter en encryptie. Hierdoor zijn klanten beter beschermt tegen zaken zoals Phising.

De prijzen van KPN gaan gemiddeld met €1,50 omhoog, behalve de prijzen van het Gigabit abonnement, die gaan omlaag. Wij zetten de prijzen voor jou op een rijtje:

 • KPN Hussel internet 50 Mb, van €42,50 naar €43,73: + €1,23;
 • KPN Hussel internet 100 Mb, van €47,50 naar €48,88: + €1,38;
 • KPN Hussel internet 200 Mb, van €50,- naar €51,45: + €1,45;
 • KPN Hussel internet 500 Mb, van €55,- naar €56,60: + €1,60;
 • KPN Hussel internet 1000 Mb, van €65,- naar €57,50: - €7,50.
   

Prijsveranderingen XS4All

XS4All is een dochteronderneming van KPN, ook zij verhogen alle internetabonnementen. Wij zetten de prijzen op een rijtje.

 • Internet Compact, van €47,- naar €48,-: + €1,-;
 • Internet Smart, van €52,- naar €53,50: + €1,50;
 • Internet Plus, van €62,- naar €64,-: + €2,-;
 • Internet Pro, van €69,50 naar €71,50: + €2,-.
   

Wat gebeurt er voor de huidige klanten?

Ben jij klant van KPN of XS4All? Dan wordt je binnenkort persoonlijk geïnformeerd over de prijsverhoging.

Vind je de prijsverhoging te groot en wil je je abonnement opzeggen? Dat kun je kosteloos doen voor 1 juli 2021. Het maakt niet uit of je nog maar 1 maand een abonnement hebt of al 15 maanden, iedereen kan zijn abonnement opzeggen. Dit komt doordat de prijsverhoging hoger is dan de inflatie. Wanneer je over wilt stappen naar een andere internetprovider kun je bij ons de gratis postcodecheck doen.

Wanneer je de postcodecheck hebt gedaan komen de internetproviders naar voren die op jouw adres leverbaar zijn. Je hebt de keuze tussen meerdere abonnementen, namelijk ‘alleen internet’, ‘internet en tv’, ‘internet en bellen’ of ‘alles-in-1’.

Wie is KPN?

KPN is een innovatieve provider die zeker niet stil zit. Ze heeft een aantal primeurs in het leven geroepen, zoals uitzending gemist, live pauzeren en contactloos betalen. KPN beschikt over haar eigen glasvezelnetwerk. KPN wil het leven vrijer, leuker en makkelijker maken door te verbinden. Ze werkt dan ook met passie aan veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten. Dit doet KPN al ruim 135 jaar. In 2004 heeft KPN XS4SAll overgenomen en in 2005 neemt ze ook Telfort over.

Wie is XS4All?

XS4All is een internetprovider die staat voor het volledig benutten van alle mogelijkheden van het internet. XS4All biedt stabiel internet via een koper- en glasvezelverbinding. De installatie wordt gedaan door een monteur en die doet ook meteen een Wifi-Check. XS4All introduceert ook als eerste provider in Nederland een malwarefilter in haar netwerk. Klanten kunnen dit filter kosteloos aanzetten en beschermen daar in een keer alle apparaten mee die verbonden zijn met het netwerk. Den bijvoorbeeld aan Phishing mails.

XS4All komt op voor haar principes en blijft daarnaast ook innovatief. Ze waren in 2010 ook de eerste internetprovider die IPv6 heeft uitgerold. Hun notice & takedown procedure is een voorbeeld voor andere providers. XS4All blijft trouw aan haar idealen en waarden op een manier dat deze passen in deze tijd. Ze houdt van internet, heeft het beste voor met haar klanten en gaat altijd voor de hoogste kwaliteit. Ze streeft naar eerlijkheid, transparantie en verantwoordelijkheid. XS4All wordt getest als een van de beste providers.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking