100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Profiteer van korting met internet (&tv) bij DELTA!

Vrijdag 5 Augustus 2022 3 minuten en 12 seconden leestijd

Profiteer van korting met internet (&tv) bij DELTA!

Ben je op zoek naar een nieuw internet abonnement? Dan is DELTA misschien wel dé provider voor jou. Als je nu namelijk een internet abonnement bij DELTA afsluit ontvang je maar liefst 12 maanden korting. Dit is nog niet alles, je ontvangt namelijk ook 12 maanden gratis tv! Ben jij benieuwd of jij deze korting van DELTA ook kunt ontvangen? Lees dan snel verder!

DELTA biedt abonnementen aan op het kabelnetwerk en op het glasvezelnetwerk. Op beide netwerken bieden zij mooie kortingen! Zoals 12 maanden lang korting op je abonnement, 12 maanden lang korting op Viaplay en 12 maanden lang gratis interactieve tv! Je kunt in een jaar dus heel veel geld besparen met een overstap naar DELTA. Ben je benieuwd of DELTA leverbaar is op jouw adres en of jij ook kunt profiteren van de kortingen? Doe dan onze gratis postcodecheck.

Is op jouw adres glasvezelinternet van DELTA mogelijk?

Dan heb je de keuze uit twee abonnementen, namelijk een snelheid van 150 Mbit/s of 1000 Mbit/s. Bij het abonnement van 150 Mbit/s ontvang je 12 maanden gratis interactieve tv 50+ en ontvang je 12 maanden lang 50% korting op Viaplay. In plaats van €13,99 betaal je maar €7.- per maand. Kies je voor een abonnement van 1000 Mbit/s? Dan ontvang je hetzelfde met daarbij 12 maanden korting op je internet abonnement. Je betaalt de eerste 12 maanden maar €45,- per maand. Ook ontvang je bij beide abonnementen 3 GigaWifi punten gratis in bruikleen en gratis installatie tot de nok.

Wij zetten alle voordelen voor je op een rij:

  • 12 maanden gratis interactieve tv 50+;
  • 12 maanden 50% korting op Viaplay;
  • 3 GigaWifi punten gratis in bruikleen;
  • Gratis installatie tot de nok;
  • Alleen bij 1000 Mbit/s: 12 maanden lang korting op internet.

DELTA is op dit moment druk bezig met het aanleggen van haar eigen glasvezelnetwerk. Meer dan 20 jaar geleden is ze begonnen met het aanleggen van het snelste internet van Nederland, ondertussen is dit uitgebreid naar internet door heel het land. Ze levert gigabit-internet, interactieve televisie, telefonie en mobiele diensten.

Is op jouw adres kabelinternet van DELTA mogelijk?

Als jij in Zeeland woont heb je toegang tot het kabelnetwerk van DELTA. Je hebt de keuze uit meerdere snelheden, op al deze snelheden ontvang je 12 maanden korting. Je betaalt de eerste 12 maanden het volgende: 150 Mbit/s voor €35,- per maand, 400 Mbit/s voor €40,- per maand of 1000 Mbit/s voor €45,- per maand. Ook ontvang je bij alle drie de snelheden 12 maanden 50% korting op Viaplay, dit betekent dat je geen €13,99, maar €6,50 per maand betaalt. Daarbij ontvang je ook nog eens 12 maanden lang gratis interactieve tv 50+, een gratis monteur en betaal je geen aansluitkosten.

Wij sommen het nog even voor je op:

  • 12 maanden korting op internet;
  • 12 maanden 50% korting op Viaplay;
  • 12 maanden gratis interactieve tv 50+;
  • Gratis monteur;
  • Geen activatiekosten.

DELTA is een kabelaanbieder in Zeeland. In Zeeland kan het grootste deel van de huishoudens kabel internet van DELTA afnemen. Kabel internet is internet via de traditionele televisie kabel, de coax kabel.

Wie is DELTA?

Delta is een internetprovider met een jarenlange historie in Zeeland DELTA levert tegenwoordig betrouwbaar en gigasnel internet door heel Nederland. DELTA investeert continu in zijn netwerken. De glasvezelprovider rolt de nieuwste generatie glasvezel uit waarover straks snelheden tot 8 Gbps mogelijk zijn. Via de kabel kun je profiteren van 1 Gbps, of wel 1000 Mbps.

Het flexpakket van DELTA is uniek. Je kunt hierbij zelf je abonnement samenstellen en je kunt dit maandelijks aanpassen. Als je een keer een andere internetsnelheid of een ander tv abonnement wilt proberen is dit mogelijk. Je kunt door het flexpakket kiezen wat jij nodig hebt.

Naast de goede internet kwaliteit, vindt DELTA service ook erg belangrijk. De medewerkers bij DELTA zorgen voortdurend voor de beste kwaliteit van hun dienstverlening. Ze worden opgeleid door DELTA en je kunt de klantenservice persoonlijk bezoeken een van de winkels. Ook is er een community waar je als klant je verhaal kwijt kan over wensen, producten en diensten.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking