100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Profiteer van mooie korting bij KPN!

Vrijdag 22 Juli 2022
Laatste update: Donderdag 28 Juli 2022 3 minuten en 31 seconden leestijd

Profiteer van mooie korting bij KPN!

Ben jij op zoek naar een nieuw internet abonnement? Dan ben je bij KPN aan het juiste adres. Je ontvangt als nieuwe klant bij KPN namelijk 6 maanden korting op je abonnement of 2 KPN SuperWifi punten. Daarnaast ontvang je ook een cashback van maar liefst €100,- als je een KPN internet & tv of alles-in-1 abonnement afsluit via ProviderCheck. Dit wil jij toch ook? Lees snel verder!

KPN is een grote speler in de internet & tv markt en bij KPN weet je gewoon dat je goed zit. Als je nu een 1-jarig internetabonnement kiest bij KPN ontvang je maar liefst 6 maanden lang 50% korting op internet. Na de actieperiode ga je de normale maandprijs betalen. Wil jij sneller of langzamer internet proberen? Dit kan. Je kunt de snelheid namelijk elke maand omhoog of omlaag aanpassen.

Ontvang jij liever 2 KPN SuperWifi punten (t.w.v. €199,-)? Je kunt hier ook voor kiezen. Je kiest namelijk voor de korting of voor de SuperWifi punten. Bij een 1-jarig internetabonnement kun jij dus je welkomstcadeau kiezen!

Stap je via ProviderCheck over naar een internet & tv of alles-in-1 abonnement van KPN? Dan ontvang je ook nog eens €100,- cashback. Dit is een exclusieve actie tussen KPN en ProviderCheck. Ben je benieuwd of KPN ook op jouw adres leverbaar is? Doe dan onze gratis postcodecheck.

Het actieaanbod van KPN geldt voor nieuwe klanten die in de afgelopen 6 maanden geen internet van KPN afgenomen hebben. Nadat jij je bestelling bij KPN hebt bevestigd kun je jouw cadeau niet meer wijzigen.

Wat is KPN SuperWifi?

Waar de KPN wifi stopt, gaat de KPN SuperWifi verder. Dankzij de SuperWifi punten kun je in elke hoek van je huis de optimale wifisnelheid ontvangen, door middel van de nieuwste mesh-technologie. Als basis heb je het KPN modem, hier sluit je de losse SuperWifi punten op aan. Je kunt de wifi punten plaatsen waar in huis je maar wilt. Het netwerk denkt zelf na over de verdeling en de route die je wifi neemt. Als je meerdere wifi punten in huis hebt wordt jouw apparaat automatisch met het meest voor de hand liggende punt verbonden. Als jij bijvoorbeeld op zolder slaapt en hier een wifipunt neerzet, zal jouw smartphone automatisch met dat punt verbinding maken als je van beneden naar boven loopt.

Let op! Als jij een FRITZ!Box hebt werkt de KPN SuperWifi niet. Als jij nu overstapt naar KPN ontvang je de KPN Box 12. Dit is het nieuwe modem van gerecycled plastic. Dit modem is duurzaam en praktisch, omdat hij ook al voorbereid is op de toekomst met de ondersteuning van wifi 6.

KPN SuperWifi heeft een aantal voordelen. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor jou op een rij:

  • Je hebt in je hele huis perfect bereik door de nieuwste mesh-technologie;
  • Dankzij de KPN Thuis app zijn de SuperWifi punten makkelijk te installeren;
  • De aansluiting van de KPN SuperWifi is draadloos, je hebt dus geen gedoe met kabels.

Heb je voor de KPN SuperWifi punten gekozen? Dan ontvang je deze in dezelfde doos als je installatiepakket.

Wie is KPN?

KPN is dé provider van Nederland die Nederland in een razend tempo digitaliseert. Tegenwoordig winkelen we online, werken we veel thuis en gaan steeds meer zaken digitaal. KPN helpt hierin mee door veilig, betrouwbaar en snel internet. Bij KPN werken ze dan ook met passie aan veilige, betruwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten. Op die manier kunnen mensen en apparaten altijd en overal met elkaar verbonden zijn. Ook biedt KPN kansen voor een welvarende en schonere wereld dankzij de duurzame werkwijze. Sinds 2015 opereert KPN 100% klimaatneutraal en gebruikt ze alleen nog maar groene energie.

KPN gelooft al sinds 1881 in de kracht van de verbinding. Technologie heeft een grote invloed op ons leven en maakt ons leven aangenamer. Denk hierbij maar aan je smartphone, je tv, maar ook aan de moderne manier van werken. KPN stelt je in staat om deze technologie te gebruiken.

KPN biedt zowel DSL internet als glasvezelinternet aan. Ze beschikt ook over haar eigen glasvezelnetwerk. Inmiddels maken er al meer dan 3 miljoen huishoudens gebruik van dit netwerk. Met glasvezel van KPN kun je snelheden halen van 50 Mbit/s tot 1000 Mbit/s. Je hebt de keuze uit abonnementen met alleen internet, internet & bellen, internet & tv of alles-in-1.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking