100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Solcon Wifi-deal

Dinsdag 17 maart 2020 1 minuut en 29 seconden leestijd

Solcon Wifi-deal

Wil jij goed én snel internet en dat overal in huis? Dat kan nu met de Solcon Wifi-deal. Waar je ook woont en dat helemaal gratis! In dit bericht vertellen we je hier alles over.

Wat is de Solcon Wifi-deal?

Kies tot en met 31 maart 2020 voor een van de pakketten van Solcon en ontvang de Wifi-deal t.w.v. €179,50. Dit pakket bestaat uit een gratis wifi-repeater, gratis installatie en wifi-check. Hieronder vertellen we je meer over de inhoud van deze functies.

Gratis wifi-repeater

Wanneer er meer afstand tussen jou en het wifi-modem zit, kan dit zorgen voor een zwakkere verbinding. Hierdoor kan je internet een stuk trager zijn dan wanneer je dicht bij het modem zit. Je krijgt met Wifi-deal van Solcon nu een gratis wifi-repeater. Deze zorgt ervoor dat je overal in huis een krachtig wifi-signaal kan ontvangen.

Gratis installatie

Solcon zorgt ervoor dat het installeren van je pakket zo eenvoudig mogelijk is. Door stap voor stap de handleiding te volgen, kan je snel gebruik maken van je internetpakket. Maar kom je er niet helemaal uit en wil je toch liever dat een monteur helpt bij de installatie? Dan komt er met de Solcon Wifi-deal gratis een monteur bij je langs om het pakket te installeren.

Gratis Wifi-check

Wanneer je kiest om de installatie uit te laten voeren door een monteur, dan voert hij direct een wifi-check uit. Zo ben je verzekerd van goed internet in alle kamers van je woning.

De actie is geldig bij de aanschaf van een internet pakket, internet en bellen pakket, internet en tv pakket of een alles-in-1 pakket en is alleen beschikbaar voor nieuwe klanten van Solcon en is op basis van een jaarcontract. Voor bestaande klanten van Solcon is er een korting voor de aanschaf van één wifi-repeater. 

Wil je ook graag gebruik maken van alle voordelen van Solcon? Doe dan eenvoudig en gratis de postcodecheck en zie of Solcon leverbaar is op jouw adres.