100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Stap over naar Caiway en ontvang een tablet!

Donderdag 7 April 2022 3 minuten en 18 seconden leestijd

Stap over naar Caiway en ontvang een tablet!

Ben je op zoek naar een nieuw internetabonnement? Of betaal jij te veel voor je huidige internetabonnement? Kijk dan niet verder en stap nu over naar Caiway. Je ontvangt namelijk een Samsung Galaxy Tablet A7 Lite cadeau! Lees snel verder.

Als je als nieuwe klant overstapt naar Caiway ontvang je een Samsung Galaxy Tablet A7 Lite t.w.v. €169,- cadeau. Daarnaast kun je ook 3 slimme wifi boosters huren, waarvan de eerste 6 maanden gratis. Ook krijg je 2 maanden gratis veilig internet EN 6 maanden Viaplay gratis. Wanneer je kiest voor een tv abonnement kun je ook kiezen voor een extra tv pakket. Deze krijg je ook twee maanden gratis. Je ontvangt dus niet alleen een gratis tablet, maar nog veel meer.

Ben je benieuwd of Caiway leverbaar is op jouw adres? Doe dan bij ons de gratis postcodecheck. Je kunt bij Caiway kiezen voor meerdere abonnementen, namelijk internet only, internet en tv en alles-in-1.

Wat is de Samsung Galaxy Tablet A7 Lite?

De Samsung Galaxy Tablet A7 Lite is een geschikte tablet voor onderweg. Door het handzame formaat, namelijk een 8,7 inch scherm en een gewicht van 366 gram, past deze tablet makkelijk in je tas. Met een 32 GB geheugen kun je genoeg apps downloaden en heb je voldoende rekenkracht voor alledaags gebruik zoals series kijken, spelletjes spelen en social media. Dankzij de octa core processor is de tablet ook snel genoeg.

De tablet is geschikt voor jong en oud. Willen je kinderen de tablet gebruiken? Dat is geen probleem dankzij de Samsung Kids mode. De kids mode biedt een digitale speelplaats voor je kind. Op deze manier kun je je kind afschermen van mogelijke schadelijke content door het instellen van een pincode zodat de kids mode niet verlaten kan worden.

In de Kids Mode-app is veel te beleven en te zien. Kinderen kunnen namelijk hun favoriete personages aankleden, spelletjes met ze spelen en dansen op de liedjes die ze zingen. Daarbij kun je een scala aan gratis apps downloaden en openen in de kids mode. De apps zijn ontworpen om kinderen spelenderwijs te laten leren. Zo kun je je kinderen laten oefenen met taal, rekenen en nog veel meer. Er zijn apps voor elke leeftijd.

Wat is Viaplay?

Viaplay is sinds maart 2022 beschikbaar in Nederland. Viapalay is een streamingdienst die over een ruim aanbod aan sport beschikt, zoals Forlmule1, Darts en de Bundesliga. Deze Scandinavische streamingdienst is van de NENT Group. Nederland was het 11e land waar Viaplay beschikbaar is gekomen. In 2023 willen ze al beschikbaar zijn in 16 landen.

Naast het grote sportaanbod kun je ook Viaplay Originals bekijken. Er zijn meer dan dertig originele producties beschikbaar en dit blijft alleen maar groeien. Voor 2022 staan er maar liefst 60 premières gepland.

Je kunt Viaplay kijken via de Viaplay app. Heb jij een Smart TV? Dan is het mogelijk dat deze app beschikbaar is op jouw tv. Anders kun je deze op jouw smartphone of tablet downloaden zodat je met een Google Chromecast of Apple TV kunt streamen naar jouw tv scherm.

Wie is Caiway?

Caiway is een glasvezelprovider van het moederbedrijf CAIW. CAIW bestaat al sinds 1981, toen onder de naam Centrale Antenne Inrichting Westland. Ze richtte zich vooral op tv-aansluitingen. Sinds 1995 is ze ook actief als internet provider onder de naam Kabelfoon. Sinds 2004 behoren deze diensten bij elkaar onder de naam Caiway.

Caiway werkt al ruim 35 jaar aan steeds betere internet-, televisie- en telefoniediensten. Er maken in Nederland al ruim 200.000 klanten gebruik van de diensten van Caiway. Je ontvangt supersnel glasvezelinternet, met snelheden van 250 Mbit/s tot en met 1000 Mbit/s. Je kunt een abonnement voor alleen internet afsluiten, maar je kunt ook een abonnement met bellen en tv afsluiten.

Als je kiest voor een abonnement met tv dan ontvang je in het basis pakket maar liefst 75 tv zenders, waarvan 45 in Full HD kwaliteit. Als je meer zenders wilt ontvangen kun je extra zenderpakketten afsluiten.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking