100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Wat is het Delta Flexpakket?

Dinsdag 16 Februari 2021 3 minuten en 18 seconden leestijd

Wat is het Delta Flexpakket?

Wanneer je een internet en tv abonnement afsluit zit je er meestal een jaar aan vast. Maar hoe fijn zou het zijn als je je abonnement maandelijks aan zou kunnen passen? Dan ben je bij Delta aan het goede adres. Delta is anders dan andere internetproviders. Delta biedt namelijk als enige internetprovider flexpakketten aan. Dit Delta Flexpakket is een abonnement dat je maandelijks aan kunt passen. Wat zit er standaard in het abonnement? En wat kun je maandelijks aanpassen? Je leest het in ons blog!

Wat is inbegrepen in het Delta Flexpakket?

Wanneer je een Delta Flexpakket afsluit krijg je standaard het ‘Flexpakket Basis’ abonnement. Dit abonnement bevat het volgende:

Wanneer je het basis pakket af hebt gesloten kun je je abonnement maandelijks aanpassen. Wil je sneller internet? Je kunt dit aanzetten en na een maand weer uit zetten. Wil je tv proberen? Ook dit kun je aan zetten en na een maand weer uit zetten.

Ontdek de huidige Delta aanbiedingen! 

Wanneer je kabelinternet hebt kun je voor sneller internet kiezen uit de volgende internetsnelheden:

 • 250 Mbps download en 50 Mbps upload;
 • 400 Mbps download en 100 Mbps upload;
 • 1000 Mbps download en 100 Mbps upload.

Wanneer je glasvezel internet hebt kun je voor sneller internet kiezen uit de volgende internetsnelheden:

 • 400 Mbps download en 400 Mbps upload;
 • 1000 Mbps download en 1000 Mbps upload.

Wanneer je digitale televisie af wilt sluiten kun je bij zowel kabelinternet als glasvezelinternet kiezen voor de volgende pakketten:

 • 50+ zenders Inclusief NPO, RTL, SBS, Discovery en Disney;
 • Interactief 90+ zenders Incl. ESPN, National Geo Wild, RTL Crime, Nick junior, Baby TV, MTV en BBC Entertainment;
 • Interactief 120+ zenders Incl. ESPN, ESPN 2, ESPN 3, Animal Planet, Discovery Science, Eurosport 2 en buitenlandse zenders zoals Rai Uno en TVEi.

Daarnaast heb je ook de keuze om extra zenders af te sluiten. Je hebt de keuze uit:

 • Film 1
 • ESPN Compleet
 • Ziggo Sport Totaal
 • Sportpakket
 • Erotiekpakket
 • Totaalpakket

Voor vast bellen kun je ook een bundel afsluiten.

Je kunt dus alles wat hierboven genoemd is per maand aan- en uit zetten, dat is het mooie van het Delta Flexpakket. Wil je meteen vanaf het begin al een hogere internetsnelheid en extra zenderpakketten? Zelfs dan kan je het na een maand weer helemaal omgooien.

Delta heeft nu ook een hele mooie actie. Als je nu een Delta Flexpakket afsluit ontvang je de eerste 3 maanden korting en daarnaast ontvang je ook nog eens 3 gratis Mesh Wifipunten ter waarde van €169,-!

Was is een Mesh Wifipunt?

De Mesh Wifipunten zorgen ervoor dat je overal in huis een stabiele wifi en een stabiel wifi-bereik hebt. De aansluiting op deze wifipunten kan zowel bekabeld als draadloos en is geschikt voor meerdere apparaten. Een set van 3 Mesh wifipunten geven een dekking tot wel 500 vierkante meter. Als dat nog niet genoeg is kun je het eenvoudig uitbreiden door meer wifipunten aan je netwerk toe te voegen. De stations werken door middel van geavanceerde technologie samen om een groot dekkend wifi netwerk op te zetten. Wanneer je apparaat verbonden is met de wifi zal deze switchen tussen de wifipunten om de optimale internetsnelheid te behouden.

De installatie van de Mesh wifipunten is eenvoudiger dan ooit. Het enige wat je hoeft te doen is het wifipunt verbinden met je router, de app downloaden en de aanwijzingen op je app volgen om het Mesh wifipunt te configureren. 

Wie is Delta?

Delta is dé telecomleverancier van de provincie Zeeland. Delta heeft het beste netwerk van Zeeland en sinds 2018 groeit het netwerk van Delta ook hard buiten Zeeland. Inmiddels is Delta in grote delen van Nederland beschikbaar. Het moederbedrijf van Delta (en van Caiway) is Delta Fiber Nederland. De ambitie van Delta Fiber Nederland is om zoveel mogelijk mensen in Nederland toegang geven tot snel internet. Ze is dan ook druk bezig met het aanleggen van nieuwe glasvezelnetwerken.

Wil jij ook het Flexpakket van Delta?

Door de gratis postcodecheck van ProviderCheck te doen kun je zien of Delta ook op jouw adres internet en tv levert. Delta biedt ‘alleen internet’-, ‘internet en bellen’-, ‘internet en tv’- en ‘alles-in-1‘- pakketten. Alle abonnementen van Delta zijn flexpakketten. Het maakt dus niet uit wat je nu afsluit, volgende maand zou je het allemaal weer kunnen veranderen. Kijk snel of Delta leverbaar is op jouw adres en sluit een Delta Flexpakket af!

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking