100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Ziggo cashback actie!

Zaterdag 1 April 2023 3 minuten en 21 seconden leestijd

Ziggo cashback actie!

We hebben weer een mooie actie voor je. In april krijg je namelijk op alle Ziggo internet pakketten een verhoogde cashback. De cashback komt boven op de korting die je al krijgt van Ziggo. Lees snel verder voor alle informatie over deze actie.

Als je in april via ons overstapt naar Ziggo krijg je als je kiest voor een Internet & TV of Alles-in-1 pakket een cashback van maar liefst €60,-. Kies je voor Internet Only dan krijg je €40,- extra korting. Maar dat is niet het enige, je krijgt nu namelijk de eerste drie of zes maanden (afhankelijk van het gekozen abonnement) 50% korting op je abonnement. Daarnaast betaal je nu geen aansluitkosten ter waarde van €19,95.

Wil je direct ontdekken of Ziggo ook leverbaar is op jouw adres? Je ontdekt het razendsnel met onze gratis postcodecheck.

Hoe stap je via ProviderCheck over naar Ziggo?

Overstappen naar Ziggo is heel eenvoudig. Je start met het doen van onze gratis postcodecheck. Zo ontdek je direct of Ziggo leverbaar is op jouw adres. Maar dat niet alleen, je ziet ook welke andere providers hun producten leveren. Zo kun je alle mogelijkheden met elkaar vergelijken. Kijk bijvoorbeeld naar de internetsnelheid, internettechniek, de inhoud van een eventueel tv-pakket en natuurlijk de prijs.

Heb je het Ziggo abonnement gevonden dat het beste past bij jouw wensen? Klik dan op de ‘Bestellen’ button en je wordt direct doorgestuurd naar de website van Ziggo.

Je sluit het abonnement namelijk bij Ziggo zelf af. Op de website van Ziggo kom je direct op de bestelpagina terecht. Controleer daar je adres, of het gekozen internet pakket klopt en vul de rest van het bestelformulier in.

Wist je dat je gebruik kunt maken van de gratis overstapservice van Ziggo? Daardoor kom je tijdens je overstap nooit zonder internet te zitten. Als je kiest voor de overstapservice neemt Ziggo contact op met je huidige provider en zorgen zij er samen voor dat je huidige abonnement stopt op de dag dat je nieuwe Ziggo abonnement in gaat.

Nadat je je abonnement hebt besteld krijg je van Ziggo allereerst per mail een samenvatting van je bestelling. Daarna volgt nog een uitgebreid overzicht van je bestelling, die krijg je ook per mail.
Bewaar de samenvatting van de overeenkomst goed, deze heb je namelijk nodig om je cashback aan te vragen.

Let op! Deze cashback actie geldt alleen voor nieuwe Ziggo klanten.

Hoe vraag je je Ziggo cashback aan?

Je bent overgestapt naar Ziggo, gefeliciteerd! Nu is het tijd om je cashback aan te vragen bij ons. Hoe je dat doet leggen we je hier uit.

Op onze website vind je het cashback formulier. Je vult op dit formulier je persoonlijke gegevens in en upload hier de samenvatting van de overeenkomst die je van Ziggo hebt gekregen.

Je vraagt je misschien af waarom je jouw gegevens op het formulier moet invoeren. Dit heeft alles te maken met de privacywetgeving. Door deze wetgeving mogen providers ons niet vertellen wie via ons naar hen zijn overgestapt. Door het invullen van jouw gegevens kunnen wij je cashback aanvraag checken.

Wist je dat je jouw cashback, of een deel daarvan, ook kunt schenken aan een goed doel? Je kunt op dit moment kiezen uit de volgende goede doelen:

  • Hartstichting
  • Stichting AAP
  • Stichting het vergeten kind

Ziggo verhoogt de uploadsnelheid

In april heeft Ziggo de uploadsnelheid van hun abonnementen verhoogd. In tegenstelling tot glasvezel internet zit er bij kabel internet via Ziggo verschil in de download- en de uploadsnelheid. De downloadsnelheid ligt flink hoger, daar maak je over het algemeen ook het meest gebruik van.

Maar als je, bijvoorbeeld voor werk, grote bestanden moet versturen is een hogere uploadsnelheid wel fijn. De maximale uploadsnelheid bij Ziggo is nu omhoog gegaan naar 75Mb.

Ben je al klant bij Ziggo? Dan heb je misschien al gemerkt dat je een hogere internetsnelheid hebt. Is dat nog niet het geval, start dan je modem even opnieuw op.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking