100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zoek je een goed alternatief voor Telfort?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Telfort internet

Telfort is één van de bekendste leveranciers van mobiele telefonie, mobiel en vast internet, interactieve TV en bellen. In 2016 vierde Telfort haar 20-jarige bestaan. In 1996 kwam Telfort op de Nederlandse markt, toen nog gericht op vaste telefonie. Inmiddels zijn de diensten flink uitgebreid maar is Telfort internet toch wel één van de bekendste producten van de provider. Telfort internet werd in 2007 toegevoegd aan het assortiment en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste van Nederland. Telfort is sinds enkele jaren onderdeel van KPN en garandeert hiermee een stabiel en betrouwbaar netwerk.

Telfort internet en KPN

Door gebruik te maken van het KPN netwerk ben je verzekerd van goed internet. De snelheid van je Telfort internet kun je aanpassen aan jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor 100 of 200 Mb/s downloadsnelheid als dit beschikbaar is op jouw adres. Telfort internet wordt altijd geleverd over het best beschikbare netwerk. Dit betekent als jouw woning is aangesloten op glasvezel dat je dus ook je Telfort internet geleverd krijgt over het glasvezelnetwerk van KPN. Je krijgt dus altijd de beste internet aanbieding voor de laagst mogelijke prijs. De provider beperkt zich inmiddels niet alleen meer tot televisie en internet voor de particuliere markt maar ook op de zakelijke markt. Hiermee is Telfort één van de grootste providers van Nederland.

Wie is Telfort?

Telfort handelt vanuit de kernwaarden eenvoud, vertrouwen en voordeel. Telfort internet en alles in 1 zijn betaalbaar. Zoals Telfort zelf zegt: “het leven is al duur genoeg”. Dit zie je ook duidelijk terug in de bekende televisiereclame waarbij een ooit rijk gezin het inmiddels met veel minder moet doen en zich altijd weer verbaasd over het voordeel van Telfort internet en andere diensten. Ook is Telfort een transparant bedrijf. De aanbieder stelt vooraf duidelijk wat je kunt verwachten zonder dat je later voor verrassingen komt te staan. En als laatste wil Telfort eenvoud uitdragen. Hiermee willen ze overstappen of afsluiten makkelijk en toegankelijk maken. Dit zie je ook terug in hun assortiment, zeker nadat ze een tijd geleden besloten hun Telfort internet en Telfort alles in 1 pakketten terug te brengen van 14 naar slechts 2. Kies je voor Telfort internet dan kies je ook voor de installatie garantie. In bijna alle gevallen is Telfort internet binnen 20 minuten zelf aangesloten. Lukt het onverhoopt toch niet dan is daar altijd de klantenservice of de gratis monteur voor extra hulp. Extra voordeel vind je ook terug in de combivoordeel aanbieding. Heb je namelijk een alles in 1 pakket voor thuis en kies je ook voor mobiel van Telfort dan krijg je nog eens extra voordeel. Wil je weten of Telfort internet ook voor jou de beste optie is? Dit kun je zeker weten door onze internet vergelijker in te vullen. Vergeet niet eerst de postcodecheck te doen om te zien of Telfort beschikbaar is op jouw adres.

Telfort internet

Telfort is door 11.674 bezoekers van Providercheck beoordeeld met een

8 / 10

Wil jij ook jouw mening geven over Telfort?
Klik hier om een speedtest te doen en laat jouw score achter.

Laatste 3 berichten over Telfort

Telfort verhoogt de snelheden van de internet pakketten

Woensdag 14 oktober 2015

Telfort verhoogt de snelheden van de internet pakketten
Sinds deze maand heeft Telfort de internet snelheden van alle pakketten gewijzigd. Hierdoor zijn de prijzen van de pakketten ook met 1 euro verhoogd.
Telfort verlaagt de prijzen voor mobiel prepaid internet

Maandag 03 november 2014

Telfort verlaagt de prijzen voor mobiel prepaid internet
Telfort heeft de prijzen van haar prepaid bundels verlaagt. Hiermee komt de provider in de buurt van andere mobiele providers en verder komt er een ...
Telfort stopt met internet via ISDN en inbellen

Woensdag 29 oktober 2014

Telfort stopt met internet via ISDN en inbellen
Vanaf 1 december gaat Telfort stoppen met het aanbieden van internet via ISDN en inbellen. Abonnees krijgen drie maanden van te voren hierover bericht.