Wat is Delta TV?

Vrijdag 27 September 2019 1 minuut en 40 seconden leestijd

Wat is Delta TV?

Delta heeft speciaal voor al haar klanten iets leuks. Als klant van Delta kan je namelijk met de nieuwe Delta TV kijken naar 50 zenders uit het televisieaanbod van Delta. De app biedt ook een actuele tv-gids van deze 50 zenders. De app is voor alle klanten van Delta met een tv-abonnement en een ZeelandNet internetabonnement.

Hoe gebruik je de app?

Zoals je al hebt gelezen is het een app voor Delta klanten. De app is bedoeld voor gebruik in en om het huis. Je kan de app gebruiken via een tablet (Andriod en Apple), Smartphone (Andriod en Apple) en een PC of laptop via alle internetbrowsers. Per account kan je met maximaal 5 apparaten gebruik maken van de app.

Pluspakket

Gebruikers zullen merken dat niet alle series bekeken kunnen worden. Een aantal zenders maken onderdeel uit van het Pluspakket. Deze kan je pas bekijken wanneer je een abonnement hebt op het Pluspakket. Dit kan je gemakkelijk via de site van Delta regelen.

Wat kan je nog meer met Delta TV?

Delta heeft veel voordelen wanneer je gebruik maakt van Delta TV. Zo kan je naast live tv kijken en de tv-gids ook gebruik worden gemaakt van programma gemist, begin gemist en opnemen.

• Programma gemist: tot 7 dagen geleden je favoriete programma’s terugkijken
  • Begin gemist: programma’s die net begonnen zijn kan je kijken vanaf het begin
  • Opnemen: met ruim 250 uur aan opslagruimte beschikbaar kan je al je favoriete programma’s opnemen.

Deze functies zijn alleen mogelijk wanneer je een abonnement hebt op Alles-in-1 of Super Alles-in-1 Zakelijk, Standaard of Premium. Wel kan je Opnemen als apart abonnement afsluiten.

Aanbod zenders

De Delta app heeft een ruim aanbod aan zenders. Van NPO 1,2 en 3 tot Fox Sport 1 t/m 6. Ook voor kinderen heeft de Delta app leuke zenders. Zo heb je bijvoorbeeld: babytv, Nick jr, Disneychannel en Ketnet.

Wil je weten of jij Delta kan ontvangen op jouw adres? Doe dan nu de Postcodecheck en vergelijk internet thuis!