Wat is KPN webmail?

Dinsdag 21 januari 2020 1 minuut en 30 seconden leestijd

Wat is KPN webmail?

Ben jij klant van KPN en wil je overal ter wereld toegang tot je e-mail? Dan kan! KPN webmail is voor alle klanten van KPN. Het enige wat je nodig hebt is een computer, mobiele telefoon, laptop of tablet met een internetverbinding en een browser. Het enige wat je nu nog nodig hebt is een e-mailadres en een wachtwoord. Deze krijg je opgestuurd met een brief van KPN.

Je kan inloggen via KPN met de volgende accounts: kpn.nl, planet.nl, kpnplanet.nl, kpnmail.nl, hetnet.nl, freeler.nl, netmail.nl en wxs.nl.

Altijd en overal mailen

Zoals we je net al vertelde, kan je je webmail ook ontvangen op een mobiele telefoon en/of een tablet. Dit kan eenvoudig via IOS (Apple) en Andriod (Samsung). Hiervoor ga je naar een webpagina en log je in met je inloggegevens. Vanuit deze webmail is het mogelijk om e-mails te lezen, ontvangen, versturen, etc. Wil je graag een KPN e-mailadres maar heb je nog geen KPN internet. Check dan eenvoudig en snel via onze postcodecheck of KPN leverbaar is op jouw adres.

Hoe log je in via KPN webmail?

Heb je KPN internet en wil je graag inloggen? Met een paar eenvoudige stappen, ben je zo ingelogd en is je webmail klaar voor gebruik.

1. Ga naar de inlogpagina van KPN webmail

Webmail van KPN is over te gebruiken. Let er wel op dat alleen de volgende browsers worden ondersteund: Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox en Opera. Deze browsers moeten zijn van de nieuwste versies. Dit is zodat de veiligheid kan worden gegarandeerd.

1. Log in met je inloggegevens

Bij gebruikersnaam vul je je e-mailadres in en bij wachtwoord, het ontvangen wachtwoord van KPN.

1. Klik op Inloggen

Je wordt nu automatisch doorgelinkt naar de inbox van je KPN webmail.