Wat is Veilig Internet van Caiway?

Woensdag 8 Juli 2020 1 minuut en 20 seconden leestijd

Wat is Veilig Internet van Caiway?

Wat is Veilig Internet?

De naam zegt het natuurlijk al een beetje. Caiway wil er voor zorgen dat al hun klanten veilig gebruik kunnen maken van het internet. Hiervoor is een speciale optie om toe te voegen aan je abonnement. Deze optie heet Veilig Internet. Je kan met deze optie je computer, tablet en smartphone beveiligen. Dit geldt voor Windows, Mac en Andriod. Je beschermt je apparaten tegen virussen, spyware, spam en cyberaanvallen. Het aantal apparaten kan je ook eenvoudig zelf regelen. Wil je 1, 3 of 6 apparaten beveiligen? Alles is mogelijk bij Caiway.

Hoe gebruik je Veilig Internet?

Veilig Internet kan je eenvoudig installeren. Wij hebben de stappen voor je op een rij gezet.

1.Zoek de e-mail op met je inloggegevens van Caiway

2.Download de software app via de website van Caiway

3.Start de installatie

-Vul je inloggegevens in

-Volg de installatiestappen

-Klik op instaleer

4.Rond de installatie af

Voordelen

• Ouderlijk toezicht

Door deze functie bepaal jij zelf wat je kinderen wel en niet mogen zien.

• Antispam

Nooit meer ongevraagde onveilige mail in je inbox. Antispam zorgt voor een schone mailbox.

• Firewall

Een firewall weert indringers van je internetverbinding.

• Antivirus

Een virusscanner die virussen ontdekt en direct verwijdert zonder dat je computer langzaam wordt.

• Antispyware

Niks is zo vervelend als een indringer die meekijkt op wat jij op je computer doet. Deze functie van Caiway voorkomt dat anderen meekijken op je pc.

• Browsing protection

Herkent gevaarlijke websites en beschermt je persoonsgegevens.

Wil je ook graag gebruik maken van alle voordelen van Caiway? Doe dan eenvoudig en gratis de postcodecheck en zie of Caiway leverbaar is op jouw adres.