100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Zakelijk

Heb jij een bedrijf waar je internet voor nodig hebt? Dan adviseren wij om voor zakelijk internet te kiezen! Zakelijk internet biedt net iets extra’s dan een consumenten abonnement, denk hierbij aan cloud voorzieningen, online beveiliging en 24/7 service. Op deze pagina lees je alles over zakelijk internet.

1
Waarom is zakelijk internet duurder?
3 minuten en 51 seconden

Waarom is zakelijk internet duurder?

Heb jij een onderneming of werk je als zzp’er en wil je graag zakelijk internet? Dan is het je vast al opgevallen dat de prijs van een zakelijk internet abonnement iets hoger ligt dan de prijs van een consumenten abonnement. Maar waarom is dit zo en wat zijn de voordelen van een zakelijk abonnement? Wij leggen het uit!

Lees verder
Wat zijn de voordelen van T-Mobile zakelijk?
3 minuten en 19 seconden

Wat zijn de voordelen van T-Mobile zakelijk?

Wanneer jij een onderneming hebt is zakelijk internet onmisbaar. Als ondernemer heb je het natuurlijk super druk en wil je je geen zorgen maken over de betrouwbaarheid en snelheid van je internet. Je internet moet gewoon goed werken, daar komt T-Mobile zakelijk om de hoek kijken. Maar wat is T-Mobile Zakelijk precies?

Lees verder
Waarom snel internet belangrijk is bij het maken van een website
1 minuut en 58 seconden

Waarom snel internet belangrijk is bij het maken van een website

De server waar een website of clouddienst op draait, kun je in zekere zin vergelijken met de personal computer die je thuis gebruikt. Het is namelijk een machine die een bepaalde capaciteit heeft. Maar de manier waarop die capaciteit gebruikt wordt, bepaalt de snelheid van de dienst die je afneemt.

Lees verder
Managed services: wat wordt hiermee bedoeld en wat heb je er als onderneming aan?
2 minuten en 0 seconden

Managed services: wat wordt hiermee bedoeld en wat heb je er als onderneming aan?

Het is voor elk bedrijf doorgaans van belang om de bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Daarbij is het eveneens belangrijk om de kosten zo laag mogelijk te houden of zelfs naar beneden te brengen. Het overdragen van IT bedrijfsprocessen aan een externe partij met lagere kosten of hogere efficiëntie als doel valt onder de noemer van managed services.

Lees verder
1

Zakelijk internet: Internet voor op kantoor

Wanneer je een bedrijf hebt is zakelijk internet gebruik echt niet meer weg te denken. Goed, snel en stabiel internet is de basis van veel bedrijven. Naast een goede internetverbinding, wil je ook een goede prijs/kwaliteit verhouding en een goede service ontvangen. Daarom kies je als bedrijf voor zakelijk internet. Wanneer je internet gaat vergelijken zul je zien dat een consumentenabonnement vaak goedkoper is dan een zakelijk abonnement, maar je ontvangt ook veel minder met een consumentenabonnement. Wanneer je kiest voor een zakelijk abonnement kun je de BTW terug vorderen. Dit scheelt natuurlijk al behoorlijk. Wanneer je de prijzen van een consumenten abonnement vergelijkt met de prijzen van een zakelijk abonnement na de btw aftrek, zal het verschil ineens een stuk kleiner zijn.

Wat zijn zakelijke extra’s?

Voor een bedrijf is hulp en ondersteuning van cruciaal belang. Want wat als je nu opeens zonder zakelijke wifi komt te zitten? Zonder internet hebben veel bedrijven een probleem. Wanneer je een zakelijk contract hebt is er altijd hulp. De meeste providers hebben een helpdesk voor bedrijven, waarvan sommige 24/7 open zijn. Ook zijn er veel andere voordelen van een zakelijk abonnement. Zo wordt je geholpen wanneer je gebruik wilt maken van additionele diensten, zoals alarmsystemen, vaste IP adressen en het faciliteren van pinbetalingen.

Er zijn veel providers die een zakelijk abonnement speciaal voor jou samenstellen. Je geeft dan door wat je precies nodig hebt en ze komen met een offerte. Hierdoor ontvang je precies wat jouw bedrijf nodig hebt.

Je ontvang dus veel voordelen wanneer je kiest voor een netabonnement zakelijk. Voor elk bedrijf is zakelijk internet ideaal, van kleine zelfstandigen of zpp’ers tot grote bedrijven.

Welk soort zakelijke abonnementen zijn er?

Wanneer jij wilt kiezen voor een zakelijk internetabonnement, is het belangrijk om te kijken naar welk soort internet er bij jouw bedrijf past. Is het belangrijk dat de download- en uploadsnelheid beide heel hoog zijn? Dan kun je kiezen voor zakelijk glasvezel internet. Is de uploadsnelheid iets minder belangrijk? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor zakelijk kabelinternet.  

Naast internet, kun je ook tv zakelijk afnemen. Heb je een kleine onderneming en wil je tv voor in de kantoortuin? Dan is dat mogelijk. Maar heb jij een kantine of een kroeg en wil je met je bezoekers genieten van een mooie sportwedstrijd? Ook dan is een zakelijk internet & tv abonnement perfect voor jou. Ook voor andere organisaties, zoals ziekenhuizen of revalidatiecentrums waar in elke kamer een tv hangt, is een zakelijke internet & tv abonnement ideaal.

Niet alleen zakelijk internet & tv is mogelijk, je kunt ook zakelijk bellen. Dit is ideaal wanneer je bijvoorbeeld veel belt voor de klantenservice of wanneer je veel zakenrelaties telefonisch onderhoudt.

Wanneer je kiest voor zakelijk internet heb je dus de keuze uit meerdere abonnementen, namelijk ‘alleen internet’, ‘internet & bellen’, ‘internet & tv’ en ‘alles-in-1’.

Zakelijk internet vergelijken

Hoe weet je welk zakelijk internet abonnement bij jou past? Je kunt bij ons op de site gratis zakelijk internet vergelijken. Wij hebben een aantal zakelijke internetaanbieders op onze site die je tegenover elkaar kunt zetten. Dit zijn Ziggo Zakelijk en Dataweb. Ook T-Mobile, Delta en KPN bieden zakelijk internet aan. Grote aanbieders van Glasvezel zakelijk zijn bijvoorbeeld Dataweb, T-Mobile en KPN. Een grote aanbieder van Kabelinternet zakelijk is Ziggo Zakelijk.  

Als vergelijkingssite voor onder andere zakelijk internet zijn wij 100% onafhankelijk. Het enige wat je hoeft te doen met het vergelijken van zakelijk internet is bedenken wat je uit wilt geven en wat voor jou van belang is. Doe onze postcodecheck en kijk welke abonnementen in de buurt van jouw behoeftes komen. Je kunt ook onze filters gebruiken om voor jou tot de beste optie te komen. Wanneer je er niet uit komt of wanneer je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen.

Wanneer je dus kiest voor Ziggo zakelijk ontvang je internet over de kabel. Hiermee kun je een snelheid halen van wel 1000 Mbit/s. Ziggo biedt naast dit stabiele internet ook gratis internetbeveiliging van F-Secure, een beschikbaarheidsgarantie van 99,6% en altijd veilig en stabiel pinnen.

Als je kiest voor Dataweb ontvang je zakelijk glasvezelinternet, met snelheden tussen 10 Mbit/s en 10 Gbit/s. Je hebt geen overboekte verbindingen, apparatuur in bruikleen en Dataweb is beschikbaar op maar liefst 99,9% van alle adressen. Als je locatie al aangesloten is op glasvezel kun je rekening houden met een levertijd van 3 tot 5 weken. Is je locatie nog niet aangesloten op glasvezel dan ligt de levertijd tussen de 10 tot 14 weken. De levertijd is afhankelijk van meerdere factoren, namelijk eventuele vergunningen, eventuele graafwerkzaamheden en het binnenbrengen van de vezels en plaatsen van hardware.

KPN, T-Mobile en Delta leveren ook zakelijk internet, deze hebben wij nog niet in onze vergelijker staan. Wij zijn wel in overleg met deze providers om ook in de vergelijker naar voren te komen. Met zakelijk internet van KPN kun je een DSL- of glasvezelinternet verbinding ontvangen. Dit is afhankelijk van de mogelijkheden op het adres van je bedrijf. Je kunt met glasvezel snelheden ontvangen tot 1000 Mbit/s en met DSL kun je snelheden tot 200 Mbit/s ontvangen. KPN zorgt ervoor dat je veilig online kunt werken en biedt dan ook veel security opties.

T-Mobile levert, net als KPN, zakelijk glasvezel of zakelijk DSL internet, afhankelijk van de mogelijkheden op jouw adres. T-Mobile biedt internetpakketten afgestemd op de grootte van jouw bedrijf. Met glasvezelinternet is er een snelheid van maar liefst 1000 Mbit/s aanwezig.

Delta biedt zakelijk kabelinternet met een snelheid tot 1000 Mbit/s. Wanneer je bij Delta een zakelijk abonnement afsluit ontvang je veilig internet licenties, en vast IP-adres, en een 24/7 zakelijke servicedesk. Met een vast IP adres is je werkomgeving veel makkelijker te bereiken omdat je apparaten altijd op dezelfde manier bereikbaar blijven vanaf het internet, ongeacht waar je bent.

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan via de mail, via social media of door even te bellen. Wij helpen je graag verder om de beste keuzes voor jouw bedrijf te maken.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking