100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Beleef KPN

Beleef van KPN is beschikbaar als pluspakket. Het biedt niet alleen erotiek maar ook andere goede films en series die je als fervent tv kijker gezien moet hebben. Je krijgt via de bijbehorende website van KPN tips over wat er nu op Beleef KPN te zien is en waar je dus zeker even tijd voor moet maken. Het aanbod is divers, er wordt aandacht besteed aan verschillende genres.

Royaal aanbod op Beleef KPN
Beleef KPN biedt een ruim aanbod van actuele series en films. Je kunt hier on demand films en series kijken, dus binge watchen is ook een optie. Lekker meerdere afleveringen van een goede serie achter elkaar kijken of een snelle actiefilm zien op een regenachtige middag, het kan allemaal. Beleef KPN biedt series en films voor het hele gezin en het aanbod wordt regelmatig aangevuld met actueel materiaal.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Beleef KPN

De tv-zender Beleef KPN is bij 2 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Beleef KPN is alleen beschikbaar in HD bij KPN Programma Gemist is alleen bij KPN beschikbaar. Ook zijn programma's bij KPN met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Beleef KPN via een TV App bij 2 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Beleef KPN per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie entertainment