100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

€50,- cashback op T-Mobile!

Dinsdag 5 Oktober 2021 3 minuten en 20 seconden leestijd

€50,- cashback op T-Mobile!

Er is weer een nieuwe maand aangebroken, en zoals jullie van ons gewend zijn hebben wij ook deze maand weer een hele mooie actie. Wanneer je in oktober via ProviderCheck een abonnement bij T-Mobile afsluit ontvang je maar liefst €50,- cashback op bijna alle pakketten! Ga je voor een internet only abonnement dan ontvang je €25,- cashback. Deze korting wil jij toch ook?

Ben jij op zoek naar een nieuw internet & tv abonnement? Misschien omdat je huidige abonnement afloopt of omdat je net een nieuw huis hebt gekocht? Dan ben je deze maand bij T-Mobile aan het goede adres. Als je nu via ons een abonnement bij T-Mobile afsluit ontvang je namelijk €50,- cashback. Sluit je alleen een internet abonnement af dan ontvang je €25,- cashback. Doe snel de postcodecheck om te kijken of T-Mobile leverbaar is op jouw adres!

Wie is T-Mobile?

Bij T-Mobile krijg je internet en TV voor een hele mooie prijs. Wanneer je voor Alles in 1 kiest heb je een voordelig pakket met internet, tv en vast bellen. Kies voor alleen internet? Dat is ook mogelijk! Je kunt bij T-Mobile Thuis precies kiezen waar jij behoefte aan hebt. Kies je voor alleen internet maar wil je uiteindelijk ook tv? Je abonnement is maandelijks aanpasbaar! Dit kun je zelf doen in My T-Mobile Thuis.

Met TV Anywhere van T-Mobile Thuis kun je TV kijken op je laptop, smartphone of tablet met de TV Anywhere app. Heb je je favoriete programma gemist? Je kunt tot 7 dagen terugkijken!

T-Mobile biedt ook wifi plus. Dit is het antwoord op een onstabiele wifiverbinding. T-Mobile biedt standaard al uitstekende wifi, maar met Wifi Plus krijg je net een beetje meer. Heb je bijvoorbeeld een groot huis, dikke betonnen muren of woon je in een drukke oude binnenstad? Dan kun je je netwerk uitbreiden met een of meerdere wifipunten van T-Mobile. Wat zijn de voordelen van wifi plus?

  • Je kunt de wifipunten draadloos aansluiten. Je steekt het punt in het stopcontact en drukt op het modem op de wps-knop. De verbinding komt tot stand;
  • Door de wifipunten heb je overal in huis bereik. Dit komt door de mesh-technologie;
  • Je hebt altijd snelle wifi. Wifiplus maakt gebruik van band steering waardoor jij altijd het snelst mogelijke signaal gebruikt, waar je ook bent in huis;
  • Je kunt het mesh netwerk eenvoudig uitbreiden door meer punten te in te stellen.

Hoe werkt de cashback actie?

Stap over via ProviderCheck en ontvang de korting van €50,- of €25,-, afhankelijk van het abonnement waar jij voor gekozen hebt. Heb je de bevestiging of het contract van je nieuwe abonnement ontvangen? Dan kun jij jouw korting aanvraag doen. Dit doe je door het cashbackformulier in te vullen.

Op dit formulier moet je je gegevens invullen. Dit heeft te maken met de privacywetgeving. De internetproviders mogen namelijk niet vertellen wie zijn overgestapt. Door het invullen van jouw gegevens kunnen wij jouw aanvraag checken. Wij houden ons ook aan de privacywetgeving en gebruiken jouw gegevens niet voor andere doeleinden.

Heb je het formulier ingevuld en jouw contract of bevestiging geüpload? Dan gaan wij jouw bestelling controleren en verwerken. Wanneer alles in orde is ontvang je jouw korting binnen 3 weken nadat je abonnement is opgeleverd op je bankrekening.

Je kunt er ook voor kiezen om een goed doel te steunen. Dit kan het gehele cashback bedrag zijn of een deel van het bedrag. Wij hebben drie goede doelen geselecteerd, namelijk:

  • Alzheimer Nederland: Dit doel streeft ernaar om dementie in de toekomst te voorkomen of te genezen.
  • Stichting Ambulance Wens: Dit doel vervult de laatste wens van terminale patiënten die niet langer mobiel zijn.
  • Stichting DierenLot: Dit doel is er onder andere voor dieren die in Nederland worden opgesloten, mishandeld of aan hun lot worden overgelaten.

Let op! Je kunt alleen een cashback aanvragen als je je nieuwe internetabonnement via ProviderCheck hebt afgesloten. De daadwerkelijke bestelling doe je op de website van de provider. Bekijk in onderstaande video hoe je je cashback kunt aanvragen.

 

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking