100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Gratis FOX Sports Eredivisie bij T-mobile

Donderdag 05 oktober 2017 0 minuten en 42 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

Gratis FOX Sports Eredivisie bij T-mobile

Ook T-Mobile komt met een 4-in-1 aanbod. Klanten met een mobiel abonnement bij het telecombedrijf welke T-MObile Thuis combineren krijgen naast extra korting nu ook gratis een abonnement op de betaalzender Fox Sports Eredivisie.

T-Mobile volgt met het aanbieden van cadeautjes aan klanten die op één adres zowel mobiele en vaste diensten afnemen de concurrenten op de quad play-markt KPN en VodafoneZiggo. Bij het laatste bedrijf mogen abonnementen van Vodafone en Ziggo gecombineerd worden.

T-mobile biedt klanten die mobiel en thuis afnemen naast de Fox Sports Eredivisie 1, 3 en 5 kanalen ook nog € 2,50 per maand korting op de factuur. Als je ook de internationale zenders van Fox wilt zien als klant van T-Mobile betaal je € 5,00 per maand extra.

Heb je momenteel een mobiel abonnement bij T-Mobile maar nog geen T-Mobile thuis? Bekijk de pakektten en stap vandaag over, je betaald als bestaande T-Mobile klant namelijk ook geen aansluitkosten!

Met onze handige combivoordeel vergelijker kun je makkelijjk internet vergelijken en ontdek je binnen een minuut van welk combivoordeel jij gebruik kunt maken.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.