100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Krijg nu van Tele2 een JBL Clip 3 cadeau

Dinsdag 09 oktober 2018 1 minuut en 35 seconden leestijd
Laatste update: Dinsdag 26 mei 2020

Krijg nu van Tele2 een JBL Clip 3 cadeau

Kies jij voor een thuis internet abonnement van Tele2? Dan krijg je niet alleen snel en betrouwbaar internet, maar je ontvangt nu ook nog eens gratis een JBL Clip 3 ter waarde van €59,99!

Je ontvangt de JBL Clip 3 gratis bij je nieuwe Thuis Internet, Internet en Telefonie, Internet en TV of Alles-in-1 abonnement.

Wat is een JBL Clip 3?

De JBL Clip 3 is een bluetooth speaker die je wel heel makkelijk meeneemt. Maak jij graag lange wandelingen of relax je liever een dagje op het strand? Dan is de JBL Clip 3 dé bluetooth speaker voor jou. Deze bluetooth speaker heeft namelijk een handige karabijnhaak zodat je de speaker makkelijk kunt bevestigen aan bijvoorbeeld je rugzak, kleding of riem. De JBL Clip 3 is ook nog eens waterdicht en heeft een speeltijd van wel 10 uur!

Best een handig dingetje dus en helemaal als je ‘m cadeau krijgt van Tele2. Dan bespaar je niet alleen op je internet en tv, maar krijg je de JBL Clip 3 ook nog eens cadeau en dat bespaart jou weer €59,99 want dat is ie waard.

Over Tele2

Tele2 is in 1986 opgericht en is van origine een Zweedse telecomaanbieder. Sinds 2001 is Tele2 ook actief op de Nederlandse markt. Dit begon met het aanbieden van mobiele telefonie abonnementen, waarna thuis internet, tv en bellen volgde in 2005.

Op dit moment loopt er een fusie tussen T-Mobile en Tele2. T-Mobile neemt daarbij de Nederlandse tak van Tele2 over. Zij wachten nog op toestemming van de Europese Commissie, maar de verwachting is dat die er voor het einde van het jaar komt. Tele2 en T-Mobile willen dan samen een vuist maken tegen grote partijen als Ziggo en KPN en beloven jou veel voordeel als de fusie doorgaat. Benieuwd wat zij beloven? Dat lees je in ons blog T-Mobile en Tele2 beloven jou.

Wil jij overstappen naar Tele2?

Wil jij ook besparen met internet van Tele2 en een JBL Clip 3 cadeau? Doe dan nu onze postcodecheck en ontdek of Tele2 leverbaar is op jouw adres.

Wacht niet te lang. Deze actie van Tele2 eindigt op 11 november 2018 of zolang de voorraad strekt. Op=Op!

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.