100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Online.nl Winteractie

Dinsdag 22 januari 2019 1 minuut en 37 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

Online.nl Winteractie

De winter heeft nu echt toegeslagen in Nederland. We staan binnenkort misschien wel op de schaats en we kunnen een sneeuwballengevecht gaan houden. Dat bleek voor Online.nl een mooi moment om hun Winteractie te verlengen.

Wat is de Online.nl Winteractie?

Online.nl heeft de Winteractie onlangs wegens succes verlengd! Dat is nog eens goed nieuws. Want je krijgt tijdens de Winteractie €30,00 extra korting van Online.nl. Deze korting krijg je bovenop alle lopende acties zoals korting op je abonnement, gratis opnemen, pauzeren en TV gemist en kijk gratis naar FOX Sports Eredivisie 1, 3 en 5. Daarnaast krijg je natuurlijk ook nog steeds €10,00 cashback van ons cadeau.

Je krijgt de €30,00 korting van Online.nl op alle Internet en TV en Alles-in-1 pakketten. Deze actie geldt zowel voor DSL internet als glasvezel internet.

Wie zijn Online.nl?

In 1993 zorgde Online.nl ervoor dat consumenten en bedrijven in Nederland gebruik konden gaan maken van het internet. Dat deden zij onder de naam Euronet. In de beginperiode verkochten zij ‘internet in een doos’. Dit waren dozen met daarin de software om toegang te krijgen tot het internet. In 2004 werd Euronet opnieuw in de Nederlandse markt gezet, maar nu onder de naam Wanadoo. In 2006 gingen zij verder onder de naam Orange. Vanaf januari 2013 werd Online.nl de officiële naam. Online.nl is een innovatieve partij. Zo liepen zij voorop in de interactieve televisierevolutie.

Kies jij ook voor Online.nl?

Het is wel heel interessant om nu voor Online.nl te kiezen. €30,00 extra korting is natuurlijk mooi meegenomen. Maar er is meer voordeel. Wanneer je nu kiest voor Online.nl maak je gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Online.nl biedt jou het meest complete pakket. Je kunt gebruik maken van de gratis overstapservice en Online.nl biedt jou een 100% installatiegarantie.

Wil jij ook gebruik maken van de Winteractie en €30,00 extra korting krijgen? Wacht dan niet te lang met overstappen. Deze actie duurt namelijk nog maar tot en met woensdag 6 februari.

Ben je benieuwd of Online.nl leverbaar is op jouw adres? Check dat makkelijk en snel met onze postcode check. Het kost je maar een minuut.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.