100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zomer Gekte bij Online.nl

Donderdag 04 juli 2019 3 minuten en 21 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

Zomer Gekte bij Online.nl

De zomer van 2019 is goed van start gegaan. We hebben al kunnen genieten van een aantal zonnige dagen. En dan komt Online.nl nu ook nog eens met hun Zomer Gekte actie. Een goed begin van een zinderende zomer vinden wij.

Zomer Gekte actie

Vanaf 4 juli kun je gebruik maken van de Zomer Gekte actie van Online.nl. Tijdens de actie krijg je €50,00 extra cashback van Online.nl. Deze €50,00 komt bovenop de €10,00 cashback die je standaard van ons krijgt. Dat is dus samen een korting van wel €60,00!

De Zomer Gekte actie geldt voor alle Internet & TV en Alles-in-1 DSL-pakketten van Online.nl. De pakketten met glasvezel internet zijn uitgesloten voor deze actie.

Niet alleen de Zomer Gekte actie is een goede reden om voor Online.nl te kiezen, zij hebben ook nog eens een mooi aanbod. Je krijgt nu namelijk op DSL-internet de eerste 6 maanden €10,00 korting per maand en op glasvezel de eerste 3 maanden.

Wil je gebruik van de Zomer Gekte actie van Online.nl? Wacht dan niet te lang. Deze actie duurt nog tot en met dinsdag 23 juli. Met onze postcodecheck ontdek je binnen een minuut of Online.nl leverbaar is op jouw adres.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging
 

Vernieuwd aanbod Online.nl

Naast de Zomer Gekte actie heeft Online.nl nog meer nieuws. Sinds 27 juni jl. hebben zij hun aanbod aangepast.

Wanneer je gaat internet vergelijken vliegen de verschillende internetsnelheden je om de oren. Hierdoor zie je soms door de bomen het bos niet meer. Om keuzestress te voorkomen biedt Online.nl nu op DSL nog maar één pakket. Dit pakket hebben zij Maximaal Internet genoemd. Door voor dit pakket te kiezen ontvang je altijd de maximale internetsnelheid op jouw adres tot en met 100Mb. Stel dat er in de toekomst een hogere internetsnelheid mogelijk is, dan wordt jouw snelheid automatisch verhoogd en daar ga je niet meer voor betalen.

Je kunt Maximaal Internet combineren met TV en/of vaste telefonie van Online.nl.

Wanneer er glasvezel internet leverbaar is op jouw adres biedt Online je wel een aantal verschillende internetsnelheden aan. In dat geval kun je kiezen voor 50Mb, 100Mb of 200Mb. Online.nl biedt glasvezel internet alleen aan in combinatie met TV of TV & Bellen.

Online.nl TV inclusief alle interactieve opties

Bij Online.nl ontvang je, wanneer je kiest voor televisie bij je internetpakket, alle interactieve TV opties. Daarmee kijk je altijd en overal naar jouw favoriete programma’s. Je ontvangt 85 televisiezenders waaronder FOX Sport Eredivisie 1, 2 & 3. Met het televisiepakket van Online.nl kun je je favoriete programma’s opnemen en pauzeren. Dankzij TV Gemist en Begin Gemist hoef je niets meer te missen. Wanneer je de Canal Digitaal TV app downloadt kan bovenstaande ook nog eens op ieder scherm.

Sinds eind 2017 neemt Online.nl televisie af bij Canal Digitaal. Doordat deze partijen hun krachten bundelen kunnen ze jou het meest voordelige en complete televisiepakket bieden.

Online.nl Interactieve TV app

Online.nl biedt ook internet en tv aan zonder tv-ontvanger. Je hebt dan geen gedoe met kabels en kastjes. Voor het tv-pakket zonder ontvanger betaal je €12,50 per maand. Je ontvangt zo’n 65 televisiezenders en het pakket is maandelijks opzegbaar.

Met de App kijk je in de hele EU naar jouw favoriete programma’s die je bekijkt op je smartphone, laptop, tablet of PC. Wanneer je een Google Chromecast hebt kun je programma’s met de app ook naar je TV streamen.

Gratis bellen!

Je kunt bij Online.nl niet alleen kiezen voor Internet en TV, maar ook voor vaste telefonie. Wanneer je vaste telefonie combineert met een Internet en tv-pakket dan betaal je nu helemaal niets voor het Bellen Basis abonnement. Online.nl hanteert voor Bellen Basis een starttarief van €0,14, waarna je per minuut €0,14 betaald.

Ondanks dat veel mensen al een mobiel abonnement hebben, is vaste telefonie een mooie toevoeging. Dankzij vaste telefonie ben je altijd bereikbaar, ook wanneer er een mobiele storing is. In geval van nood is dat een fijne back-up.

Ben je benieuwd of je op jouw adres ook kunt kiezen voor Online.nl? Check het met onze gratis postcodecheck. Je ziet dan ook direct wat onze andere internet providers jou kunnen bieden.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.