100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Cadeauweken bij Online.nl!

Maandag 09 december 2019 1 minuut en 35 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

Cadeauweken bij Online.nl!

Het is alweer december. De maand van de kerstbomen en natuurlijk cadeaus. En hoe leuk is het om jezelf eens een mooi cadeau te doen? De hele maand december kan je bij Online.nl profiteren van de Cadeauweken deals. Wat houdt dit in en hoe werkt het? Je leest er alles over in dit bericht.

Bij Internet en TV en Alles-in-1 pakketten van Online kan je de hele maand december kiezen uit een Chromecast, Google Home Mini of €30,- cashback. Na je bestelling, ontvang je een Cadeauweken deal naar keuze. Let op! Deze actie van Online.nl loopt tot en met 31 december 2019.

Hoe werkt het?

Met een paar eenvoudige stappen, kan je snel beginnen met besparen.

  • Stap 1: stel je pakket samen via Online.nl en bestel een Internet en TV of een Internet, TV en bellen abonnement.
  • Stap 2: vul het inschrijfformulier in. Deze gegevens moeten gelijk zijn aan de gegevens van de aanvraag. Je vult hier je cadeaukeuze, achternaam, e-mailadres, postcode, huisnummer en telefoonnummer in.
  • Stap 3: je ontvangt nu binnen drie werkdagen een bevestiging van je aanvraag.

 

Kies je voor de cashback van €30,-? Vul het formulier en kies voor de cashback. Na ontvangst van deelname aan de actie wordt de cashback binnen een kalendermaand na aansluiting met de eerste afschrijving van de abonnementskosten van Online.nl verrekend.

Kies je voor de Google Home Mini of de Google Chromecast? Vul het formulier in en je cadeau wordt uiterlijk 8 weken na bestelling naar je opgestuurd.

Ben je al klant van Online.nl? Neem dan zeker even contact met Online.nl op. Bel de klantenservice voor het speciale Cadeauweken aanbod.

Een decembercadeautje van Providercheck.nl

Providercheck doet er nog een schepje bovenop. De hele maand december krijg je nu nog eens €25,- euro cashback. Stap je dus tot en met 31 december 2019 over? Dan ontvang je extra veel voordeel en begin je het nieuwe jaar een stuk goedkoper! Ben je overgestapt via Providercheck? Vergeet dan niet het cashback formulier in te vullen. 

Ben je benieuwd of Online.nl op jouw adres kan leveren? Doe dan nu de postcodecheck en zie direct wat er op jouw adres mogelijk is. Zo kan je direct beginnen met besparen.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging
 

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.