100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Black Friday bij Online.nl!

Woensdag 16 November 2022 3 minuten en 32 seconden leestijd

Black Friday bij Online.nl!

Sluit nu een abonnement af bij Online.nl en pak de Black Friday Megadeal! Als je op zoek bent naar een nieuw internet & tv abonnement is Black Friday het moment om over te stappen. Ben je benieuwd naar de Online.nl Black Friday Megadeal? Lees snel verder…

Met de Online.nl Black Friday Megadeal ontvang je dikke korting EN een cashback! De korting die je ontvangt hangt af van het abonnement dat je kiest. Kies je voor een internet only abonnement? Dan krijg je 6 maanden korting t.w.v. €102,- EN een cashback van €60,-. Dit betekent dat je een totale korting ontvangt van €162,-.

Kies je voor een internet en tv abonnement dan krijg je ook 6 maanden korting EN een cashback van maar liefst €100,-. Bij een glasvezel abonnement ontvang je 6 maanden €20,- korting en bij een DSL abonnement ontvang je 6 maanden €19,- korting. Als je bellen bij je abonnement wilt hebben betaal je €2,50 extra per maand.

Bovenop de korting en de cashback die je van Online.nl ontvangt, ontvang je van ons ook nog eens €10,- cashback. Bij een internet abonnement krijg je dus in het totaal €70,- cashback en bij een internet en tv abonnement €110,- cashback.

Hoe werkt de Online.nl Black Friday actie?

Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen om te kijken of Online.nl op jouw adres leverbaar is.

Als dit het geval is kun je het abonnement kiezen dat het beste bij je past. Op onze site kun je op de blauwe ‘bestellen’ knop klikken zodat je wordt doorgestuurd naar de site van Online.nl. Nu kom je op een pagina terecht waar je onderaan het cashback formulier van Online.nl ziet. Dit formulier moet je invullen als je je abonnement afgesloten hebt. Je kunt doorklikken en je pakket samenstellen. Als alles klopt bestel je je abonnement.

De korting die je ontvang wordt elke maand op de factuur verrekend. Als je het cashbackformulier hebt ingevuld zal deze ook verrekend worden met de eerste paar facturen. Nadat je overstap is geregeld kun je terug gaan naar onze site voor de extra cashback die je van ons ontvangt. Deze kun je aanvragen via ons cashback formulier. Wij vragen in dit formulier om een document, hier kun je je contract of de bevestigingsmail van je provider uploaden. Als je je aanvraag hebt gedaan gaan wij dit controleren. Het staat uiterlijk binnen 3 weken nadat je abonnement in is gegaan op je rekening.

Wie is Online.nl?

Online.nl is een van de oudste internetaanbieders in Nederland, misschien bij jou bekend onder de naam Euronet, Wanadoo, Orange of T-Mobile Online.nl. Onder de naam Euronet, was Online.nl er in 1993 verantwoordelijk voor dat iedereen toegang kon krijgen tot het internet. Sinds 2013 is Online.nl de officiële naam van de provider en is de provider eigendom van de CDS Group.  

Bij Online.nl kun je zowel glasvezel internet met een maximale snelheid van 500 Mbit/s als DSL internet met een maximale snelheid van 100 Mbit/s afsluiten. Als je kiest voor een abonnement met tv kun je kiezen voor met of zonder tv kastje. Als je een abonnement zonder tv kastje kiest maak je alleen gebruik van de tv app. Je kunt deze app op je tablet of smartphone installeren. Zo kun je altijd en overal tv kijken, door de tv gids bladeren of een programma terugkijken met tv gemist. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding. Het tv kijken wordt nog interactiever en dat in de hele EU.

Black Friday bij Canal Digitaal!

Online.nl werkt samen met Canal Digitaal. Dit betekent dat je tv van Canal Digitaal ontvangt. Het tv pakket van Online.nl is heel uitgebreid, je ontvangt namelijk ook altijd Film1, TV gemist, Starzplay, FilmBox en Canal+ films & series. Als je een echte sportliefhebber bent kun je tegen extra betaling ook kiezen voor het ESPN pakket.

Je kunt bij Canal Digitaal ook een tv only abonnement afsluiten. Tijdens Black Friday kan dit met extra dikke korting! Je ontvangt namelijk de 1e maand gratis met de kortingscode BFDEAL2022. Daarna betaal je €14,95 per maand.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking