100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Cashback Ziggo en T-Mobile!

Maandag 1 November 2021 3 minuten en 21 seconden leestijd

Cashback Ziggo en T-Mobile!

Nieuwe maand nieuwe actie! In november hebben we niet één, maar wel twee cashback acties voor je klaar staan! Je kunt in november €50,- cashback ontvangen bij Ziggo OF je kunt €50,- cashback ontvangen bij T-Mobile (€25,- op internet only). En dat is nog niet alles, deze maand vindt black Friday plaats. Dit betekent dat er naast deze cashback acties, nog meer acties aankomen.

Sluit in november een internet (en tv) abonnement af bij Ziggo en je ontvangt €50,- korting! Dit geldt op alle abonnementen. Sluit je bij T-Mobile een abonnement af in november? Dan ontvang je ook €50,- cashback. Op het internet only en internet & bellen abonnement van T-Mobile geldt een cashback van €25,-.

Naast dit mooie cashback bedrag bieden de providers nog meer korting. Bij Ziggo krijg je de eerste 4 maanden korting EN kun je kiezen tussen 2 maanden extra korting,  2 gratis Smart Wifi pods of 12 maanden lang een gratis zenderpakket. Ook betaal je geen aansluitkosten van €19,95.

T-Mobile heeft weer haar GOGOGO Deals! Dit houdt in dat je op alle tv pakketten de eerste 6 maanden €10,- korting ontvangt EN dat je geen aansluitkosten hoeft te betalen t.w.v. €30,-.

Wil jij overstappen naar T-Mobile of Ziggo? Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen om te kijken of ze op jouw adres leverbaar zijn! Wil je weten welke provider sneller internet kan leveren? Dan kun je ook de gratis speedtest doen.

Wat zijn Smart Wifi Pods?

Bij Ziggo kun je kiezen voor 2 gratis Smart Wifi pods. Door middel van deze Smart Wifi pods heb jij overal in huis de beste wifidekking zonder het trekken van kabels. Door de Smart Wifi wordt je wifi slimmer dan ooit. Wanneer je als nieuwe klant overstapt naar Ziggo ontvang je automatisch een Smart Wifi Modem. Door dit modem en de pods ontvang jij altijd het beste wifi signaal, er wordt namelijk een mesh-wifi netwerk gevormd. De pods zijn draadloos en hoeven alleen maar in het stopcontact gestoken te worden.

Wie is Ziggo?

Ziggo is een toonaangevende communicatie- en entertainment-dienstverlener voor consumenten en bedrijven in Nederland. De naam Ziggo is ontstaan na een fusie van de Nederlandse kabelbedrijven @home, Casema en Multikabel in 2007. Ziggo is druk aan het innoveren geweest. In 2014 is Ziggo gefuseerd met UPC Nederland waardoor interactieve televisie naar een hoger niveau werd getild. In 2015 heeft Ziggo haar eigen sportkanaal ‘Ziggo Sport’ opgericht en vanaf 2016 is ze de exclusieve aanbieder van HBO series in Nederland.

Bij Ziggo ontvang je internet via de kabel, dit is anders dan bij de meeste internetproviders. Je kunt bij Ziggo abonnementen afnemen met snelheden van 40 Mbit/s tot en met 1000 Mbit/s. Daarnaast biedt Ziggo ook tv en bellen. In het basis tv pakket ontvang je al 80 zenders, kun je live tv-pauzeren en terug kijken, heb je Ziggo Sport en kun je gebruik maken van de Ziggo Go app. Ziggo heeft ook Ziggo movies & series. Dit is Ziggo haar eigen streaming aanbod.

In 2017 is Ziggo samen gegaan met Vodafone Nederland, waardoor ze ook aanbieder werd van het grootste mobiele 4G netwerk ter wereld.

Wie is T-Mobile?

T-Mobile is een aanbieder van mobiel en thuis internet en neemt een belangrijke positie in op de Nederlandse telecommarkt. Sinds 1992 is ze al actief als aanbieder van mobiele telefonie als onderdeel van het Deutsche Telekom-concern. In 2007 neemt T-Mobile ‘Orange Nederland’ over waarna ze tweede mobiele provider van Nederland werd. Doordat Ziggo en Vodafone samen gingen werken kreeg T-Mobile het ‘Thuis’ van Vodafone, zo is T-Mobile Thuis ontstaan.

In 2017 neemt T-Mobile Tele2 over. Door samen te werken kunnen ze kosten besparen en zijn ze klaar voor de toekomst. Sluit jij een mobiel abonnement af bij Tele 2 en een thuis abonnement bij T-Mobile? Dan ontvang jij mooie combikorting!

T-Mobile biedt DSL internet en Glasvezelinternet aan. De DSL internetsnelheid varieert van 50 Mbit/s tot en met 100 Mbit/s. De internetsnelheid van glasvezelinternet varieert van 50 Mbit/s tot en met 1000 Mbit/s. Je kunt internetabonnementen afsluiten met of zonder tv en bellen.

Stap jij ook over?

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking