100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Exclusief bij ProviderCheck; T-Mobile cashback!

Maandag 4 Juli 2022 4 minuten en 3 seconden leestijd

Exclusief bij ProviderCheck; T-Mobile cashback!

Wij hebben deze maand een hele mooie actie! Als je namelijk overstapt naar T-Mobile via ProviderCheck ontvang je een mooie cashback. Neem je een abonnement inclusief tv? Dan ontvang je een cashback van €50,. Neem je een abonnement zonder tv? Dan ontvang je een cashback van €25,-. Naast deze cashback ontvang je ook nog eens korting! Lees snel verder…

Wil je graag overstappen naar T-Mobile? Via ProviderCheck krijg je alleen in de maand juli 50 euro cashback op abonnementen met tv of 25 euro cashback op de abonnementen alleen internet en internet en bellen. Deze cashback is niet de enigste korting die je ontvangt. Je krijgt namelijk tijdelijk op alle abonnementen de eerste paar maanden korting. Dit houdt in dat je de eerste 6 maanden minder hoeft te betalen waardoor je op een lagere jaarprijs uit komt.

Ben je benieuwd of jij kunt overstappen naar T-Mobile? Doe dan onze gratis postodecheck.

Hoe stap je over naar T-Mobile?

Het overstappen naar T-Mobile is heel makkelijk. Door bij ons de gratis postcodecheck te doen zie je of T-Mobile leverbaar is op jouw adres, welk soort internet je kunt ontvangen en welke snelheden je kunt kiezen. T-Mobile biedt namelijk zowel glasvezel internet als DSL internet. Met DSL internet van T-Mobile kun je kiezen voor een snelheid van 100 Mbit/s, met glasvezel internet kun je kiezen tussen snelheden van 100 Mbit/s tot 1000 Mbit/s.

Als je het abonnement hebt gekozen dat het beste bij je past kun je op bestellen klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar de website van T-Mobile. Hier vul je al je gegevens in en sluit je het abonnement af. Je sluit het abonnement dus niet af bij ons, maar bij de provider zelf. T-Mobile zorgt ervoor dat de korting de eerste maanden ingehouden wordt. De cashback die je krijgt die moet je via ons aanvragen.

Je kunt op onze site naar ons cashbackformulier navigeren. Door het invullen van dit formulier vraag jij je cashback aan. We vragen om een document, hiermee bedoelen we de bevestigingsmail van T-Mobile of jouw nieuwe contract. Heb je het formulier ingevuld en jouw contract of bevestiging geüpload? Dan gaan wij jouw bestelling controleren en verwerken. Als alles in orde is ontvang je jouw korting binnen 3 weken nadat je abonnement is opgeleverd op je bankrekening.

In het cashbackformulier kun je er ook voor kiezen om een goed doel te steunen. Dit kan het gehele cashback bedrag zijn of een deel van het bedrag. Wij hebben drie goede doelen geselecteerd, namelijk:

  • KiKa: KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland de diagnose kanker, waar maar 81% van geneest. Dit moet en kan beter.
  • Voedselbanken Nederland: De voedselbanken in Nederland verstrekken gratis voedsel aan mensen die het tijdelijk niet zelf redden.
  • Wereld Natuur Fonds: Onderdeel van het internationale World Wide Fund for Nature3 werkt aan maar liefst 3000 projecten voor dieren en natuur die haar aandacht nodig hebben.

Let op! Je kunt alleen een cashback aanvragen als je je nieuwe internetabonnement via ProviderCheck hebt afgesloten.

Wie is T-Mobile?

T-Mobile is een provider die een belangrijke positie inneemt op de Nederlandse telecommarkt. Sinds 1992 is ze  al actief al aanbieder van mobiele telefonie, in 2016 wordt ze ook aanbieder van het Thuis product met internet en tv voor thuis. Je kunt bij T-Mobile meerdere abonnementen afsluiten, namelijk alleen internet, internet & bellen, internet & tv of alles-in-1. Je kunt bij T-Mobile Thuis precies kiezen waar jij behoefte aan hebt. Kies je voor alleen internet maar wil je uiteindelijk ook tv? Je abonnement is maandelijks aanpasbaar! Dit kun je zelf doen in My T-Mobile Thuis.

Als je hebt gekozen voor een T-Mobile abonnement inclusief tv kun je ook gebruik maken van de TV Anywhere app. Door middel van deze app kun je altijd en overal tv kijken, zoals op je laptop, smartphone of tablet. Ideaal voor als je op vakantie bent of onderweg bent. Ook kun je tot 7 dagen je favoriete programma’s terugkijken.

T-Mobile biedt standaard een uitstekende wifi, maar wil je een nog beter wifi? Dan kun je Wifi Plus aanschaffen voor net een beetje meer. Heb je bijvoorbeeld een groot huis, dikke betonnen muren of woon je in een drukke oude binnenstad? Dan kun je je netwerk uitbreiden met een of meerdere wifipunten van T-Mobile. Wifi Plus heeft een aantal voordelen, wij hebben deze voor jou op een rij gezet”

  • Je kunt de wifipunten draadloos aansluiten. Je steekt het punt in het stopcontact en drukt op het modem op de wps-knop. De verbinding komt tot stand;
  • Door de wifipunten heb je overal in huis bereik. Dit komt door de mesh-technologie;
  • Je hebt altijd snelle wifi. Wifiplus maakt gebruik van band steering waardoor jij altijd het snelst mogelijke signaal gebruikt, waar je ook bent in huis;
  • Je kunt het mesh netwerk eenvoudig uitbreiden door meer punten te in te stellen.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking