100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Film 1 bij online.nl!

Vrijdag 1 April 2022 3 minuten en 17 seconden leestijd

Film 1 bij online.nl!

Heb jij een internetabonnement met tv van Online.nl? Dan hebben wij goed nieuws! Online.nl heeft namelijk Film1 toegevoegd aan haar filmpakket. Met Film1 kun je kijken naar de allernieuwste films van de grootste studio’s. Lees snel verder!

Voor de echte filmliefhebbers is Online.nl de ideale internet provider. Online.nl heeft nu film1 toegevoegd aan haar basis tv-pakket. Dit houdt in dat wanneer jij een internet abonnement met tv afneemt bij online.nl, je ook film1 kunt ontvangen! Met Film1 kijk je naar vier reclamevrije zenders met een enorm aanbod aan films in alle genres. Zo is er altijd voor iedereen wel een perfecte film aan het spelen, wat je smaak of stemming ook is. Daarnaast kun je ook de films on demand kijken. Dit houdt in dat je kunt kijken wanneer het jou uit komt, in de hele EU.

Wat is Film1?

Film1 bestaat uit vier zenders, namelijk Premiere, action, family en drama. Doordat iedere zender zijn eigen genre heeft, kun je makkelijk een film kiezen waar je op dat moment zin in hebt. Maar wat houden deze zenders precies in? Wij zetten het voor je op een rij:

  • Film1 Premiere: Op deze zender kijk je naar de nieuwste films en tijdloze klassiekers. Je kijkt in hoge beeld- en geluidskwaliteit en zonder reclameonderbrekingen.
  • Film1 Action: Ben jij een fan van bloedstollende achtervolgingen, zenuwslopende thrillers, spannende mysteries, angstaanjagende horror en duizelingwekkende sciencefictionfilms? Dan zit jij bij Film1 Action helemaal goed voor een avond vol spanning en sensatie.
  • Film1 Family: Kijk jij graag met de hele familie tv? Dan is dit de perfecte zender. Je kijkt hier namelijk naar entertainment, animatie, comedy en feelgoodfilms voor het hele gezin. Overdag is er een aanbod voor jongere kinderen en in de avond kun je met wat oudere kinderen kijken naar een familie film.
  • Film1 Drama: Ben jij een echte liefhebber van romantiek? Kijk dan naar Film1 Drama. Van drama’s tot romcoms, van echte jankfilms tot filmhuisfilms. Elke emotie komt aan bod.

Film1 is ook een streamingdienst die elke maand nieuwe films biedt. Je kunt je hierop abonneren en deze streamingdienst kost elke maand €9,99. Via deze dienst kun je de zenders bekijken en honderden films on demand zien. Met Online.nl krijg jij deze zenders gratis. Daarnaast kun je met een online.nl abonnement ook genieten van een aantal films en series on demand, waaronder films die ook op de film1 zenders beschikbaar zijn.

Wie is Online.nl?

Online.nl bestaat al sinds 1994, toen nog onder de naam Euronet, en was een van de eerste providers in Nederland. Na heel wat overnames is de naam online.nl in 2008 ontstaan. In 2013 is Online.nl in handen gekomen van de CDS group. Zij brachten het merk onder bij dochteronderneming M7 Group S.A. in Luxemburg. Zij zijn nu ook de huidige eigenaar.

Online.nl levert betrouwbare en betaalbare internetdiensten en staat klaar om iedereen te helpen. Samen met haar partner Canal Digitaal lopen ze voorop in de interactieve televisierevolutie en vinden ze dat snel internet en betaalbaar bellen voor iedereen mogelijk moeten zijn. Online.nl biedt je, met Canal Digitaal, het meest complete tv-abonnement. Met ruim 80 zenders in het basispakket met interactieve functies en een tv app. Je kunt programma’s tot 7 dagen terugkijken, programma’s vanaf het begin terugkijken, opnemen en live tv pauzeren. Daarnaast kun je alles via de tv app streamen naar je tv. Je hebt ook gratis ESPN Compleet, Film1 en films & series.

Je kunt bij Online.nl meerdere abonnementen afsluiten, namelijk ‘internet only’, ‘internet & tv’, ‘internet & bellen’ of ‘alles-in-1’. Daarnaast biedt ze meerdere soorten internet, namelijk DSL internet en glasvezel internet.

Ben jij benieuwd of Online.nl leverbaar is op jouw adres? Je kunt dit controleren door middel van onze gratis postcodecheck.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking