100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Formule 1 in HD-kwaliteit bij KPN

Donderdag 14 maart 2019 1 minuut en 36 seconden leestijd

Formule 1 in HD-kwaliteit bij KPN

Zondag 17 maart gaat het formule 1 seizoen van start in Melbourne, Australiƫ. Dat was voor KPN het moment de Duitse tv-zender RTL in HD-kwaliteit aan te gaan bieden.

Nederland telt heel wat formule 1-fans en je wilt de race natuurlijk wel in de beste kwaliteit volgen. Dit is dan ook het moment voor KPN om jou dat te bieden. Sinds 13 maart bieden zij namelijk de Duitse zender RTL aan in HD-kwaliteit. Alle klanten van KPN met Interactieve TV hebben deze zender in het basispakket. Je hoeft niets te missen dit seizoen, RTL zendt namelijk zowel de kwalificaties, als de formule 1 race uit.

Minpuntje is wel dat het commentaar op RTL logischerwijs in het Duits is. Hoor je liever in het Nederlands hoe de race ervoor staat? Dat kan. KPN biedt namelijk sinds vorig jaar Grand Prix Radio aan. Via die zender luister je naar het commentaar van Jack Plooij en Olav Mol. 

Formule 1 bij Ziggo

Er zijn naast het Duitse RTL nog andere mogelijkheden om naar de formule 1 te kijken. Ben je bijvoorbeeld klant van Ziggo dan kijk je gratis naar Ziggo Sport. Zij maken er sinds dit formule 1 seizoen echt een feestje van. Het hele raceweekend staat in het teken van de formule 1, met alle trainingen, de kwalificatiewedstrijden, het Sport café staat in het teken van de formule 1 en op zondag natuurlijk de race zelf. 

Kijk jij komend weekend naar de formule 1?

Zit je komend weekend voor de buis om niets te missen van het eerste formule 1 weekend? Als KPN-klant zie je de kwalificaties en race op zondag in HD-kwaliteit op het Duitse RTL. En ben je Ziggo-klant dan mis je dankzij Ziggo Sport niets dit seizoen.

Ben je nog geen KPN of Ziggo-klant, maar wil je wel alles zien? Stap dan over naar één van deze internet providers. Met onze postcode check ontdek je binnen een minuut of één van hen leverbaar is op jouw adres.
Wanneer je tevreden bent over je huidige internet provider kun je natuurlijk ook gewoon kiezen voor het extra zender-pakket Ziggo Sport Totaal.