100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

KPN geeft Valentijnfilms cadeau

Donderdag 13 februari 2020
Laatste update: Maandag 25 mei 2020 3 minuten en 20 seconden leestijd

KPN geeft Valentijnfilms cadeau

Vrijdag 14 februari vieren we Valentijnsdag, de dag van de liefde. Ga jij op een Valentijn-date of nestel je je op de bank met een romantische film? In het geval van dat laatste heeft KPN een mooi cadeau voor haar klanten die interactieve tv afnemen. Vanaf 14 februari kijk je de rest van de maand gratis naar zes Valentijnfilms bij KPN On Demand.

Welke Valentijnfilms kijk je gratis via KPN On Demand?

 • Mannenharten -> Een film met onder andere Barry Atsma, Daan Schuurmans, Katja Herbers, Hadewych Minis, Jeroen Spitzenberger en Georgina Verbaan. In deze film zie je zes mannen die allemaal in dezelfde sportschool komen, maar elkaar niet kennen. Ze staan allen op een keerpunt in hun leven. In de film zie je voor welke keuzes zij staan en hoe ze die maken.
   
 • Verliefd op Ibiza -> Met de storm Ciara net achter de rug en een onstuimig weekend in aantocht kunnen we wel wat tropische sferen gebruiken. Met de film Verliefd op Ibiza kom je direct in de stemming voor zon, zee, strand en romantiek. In de hoofdrollen onder andere Jim Bakkum, Rick Engelkes, Willeke van Ammelrooy, Jan Kooijman, Sanne Vogel en Kim Feenstra. Verliefd op Ibiza vertelt vier verhalen van Nederlanders op Ibiza met als hoogtepunt een optreden van dj Armin van Buuren.
   
 • Smoorverliefd -> Deze film staat in het teken van de roerige romantiek in de levens van vier vrouwen in Den Haag. Dochter Eva, moeder Judith, tante Barbara en grote zus Anna wonen onder één dak samen en maken er een gezellig potje van. In de film komen onderwerpen als serial dating, prille verliefdheid, affaires, kinderwensen en oude liefdes voorbij. Met onder andere in de hoofdrol Susan Visser, Anna Drijver, Pierre Bokma en Rik Launspach.
   
 • What to Expect When You’re Expecting -> In deze film uit 2012 krijg je een kijkje in het leven van vijf koppels die met elkaar verbonden zijn door het wel en wee wanneer ze een kind verwachten. In de hoofdrollen grote namen als Cameron Diaz, Anna Kendrick en Elizabeth Banks.
   
 • Playing for Keeps -> Na zijn carrière keert profvoetballer George Dryer terug naar de plek waar hij ooit een gezin had. Hij gaat aan de slag als coach bij het plaatselijke voetbalteam en probeert ondertussen een band op te bouwen met zijn zoontje Lewis. In Playing for Keeps spelen onder andere Gerard Butler, Jessica Biel, Catherina Zeta-Jones, Uma Thurman en Dennis Quaid een hoofdrol.
   
 • Belle en het Beest -> Deze Disney klassieker vertelt het verhaal van een mooie, maar ook arrogante prins die wordt vervloekt en veranderd in het beest. De vloek kan enkel worden verbroken als hij verliefd wordt en die liefde wederzijds is en dit alles voor zijn 21ste verjaardag. Dan komt Belle in zijn leven. Zij beleven een romantische avond en dansen samen op het lied ‘Belle en het Beest’. Zal alles dan toch goed komen?

Nog meer Valentijn op tv

Ontvang je nog geen interactieve tv van KPN? Ook dan kun je er een romantische tv-avond van maken. Zo viert Alain Caron om 18:45 uur (NPO 2) in BinnensteBuiten samen met zes vrijgezellen Valentijnsdag. Alains medekoks zijn allemaal op zoek naar de liefde. Ze koken een speciaal liefdesmenu om dat later samen op te eten.

First Dates komt om 19:25 uur (NPO 3) met een speciale Valentijnaflevering. Daarin gaan vrijgezellen op date met een bekende Nederlander die op zoek is naar de liefde. Mariska van Kolck, Giel Beelen, Sipke Jan Bousema, Yvonne Coldeweijer en Maik de Boer zijn de dappere BN’ers die vanavond een blind date hebben.

Ook in Meerdijk is er aandacht voor de liefde op Valentijnsdag. In Goede Tijden Slechte Tijden (20:00 uur – RTL 4) heeft Linda Dekker geen zin in deze romantische dag. Ook voor Shanti hoeft het allemaal niet, hoewel haar geliefde Rik zich daar niets van aantrekt en een speciale verrassing heeft voor zijn vriendin.

Internet en TV 

Ontvang jij al internet en tv van KPN? Of via een andere internetprovider? Prijzen, internetsnelheden en tv-pakketten lopen uiteen per provider. Ben je benieuwd wat er nog meer mogelijk is op jouw adres? Vergelijk dan nu internetpakketten. Met onze postcodecheck kost je dat maar een minuut en het is ook nog eens helemaal gratis.

We wensen je een mooie Valentijnsdag!

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking