100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Laatste kans op de T-Mobile Cashback!

Maandag 25 Oktober 2021 3 minuten en 19 seconden leestijd

Laatste kans op de T-Mobile Cashback!

Wil jij overstappen naar een nieuwe internetprovider? Alleen deze week ontvang je nog een mooie cashback bij T-Mobile! Sluit jij een internet only abonnement af? Dan ontvang je €25,- cashback. Sluit je een internet en tv abonnement, een internet en bellen abonnementen of een alles-in-1 abonnement af? Dan ontvang je maar liefst €50,- cashback! Wees er snel bij.

Daarnaast heeft T-Mobile weer hele scherpe GOGOGO Deals! Wat houdt dit in? Op alle abonnementen geldt ‘Geen activatiekosten’. De activatiekosten op een DSL abonnement zijn €30,-. De aansluitkosten op een glasvezelabonnement zijn opgebouwd uit installatiekosten van €75,- en activatiekosten van €30,-. Dit hoef je dus niet te betalen. Daarnaast ontvang je op alle tv pakketten de eerste 6 maanden €10,- korting. Dit betekent dat je het eerste half jaar voor maar €2,50 per maand kunt genieten van alles wat tv van T-Mobile te bieden heeft.

Ben je benieuwd of T-Mobile ook leverbaar is op jouw adres? Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen!

Welke abonnementen biedt T-Mobile?

T-Mobile biedt zowel DSL internet als Glasvezelinternet abonnementen aan. Bij DSL internet zijn er downloadsnelheden beschikbaar van 50 Mbits tot en met 100 Mbits.  Bij Glasvezelinternet zijn er downloadsnelheden beschikbaar van 50 Mbits tot en met 1000 Mbits. Het voordeel van glasvezelinternet is dat de down- en uploadsnelheid gelijk zijn aan elkaar. Weet je niet goed welke internetsnelheid er bij jou past? Lees dan ons kennisbankbericht ‘Internetsnelheid; hoeveel Mbit/s heb je nodig?

Je hebt bij T-Mobile de keuze uit meerdere internet pakketten, namelijk ‘alleen internet’, ‘internet & tv’, ‘Internet & bellen’ of ‘alles-in-1’. Wanneer je voor ‘alleen internet’ kiest ontvang je wifi voor thuis. Je ontvangt dan een modem en een UTP kabel. Je kunt dit zelf installeren.

Kies je voor een abonnement met tv? Dan ontvang je 64 zenders waarvan 59 in HD inclusief gratis ESPN. Ook kun je overal tv kijken met de ‘tv anywhere’ app.  Omdat het interactieve tv is kun je ook tot 7 dagen terugkijken, begin Gemist zien en Live tv pauzeren. Je kunt een persoonlijk kijkprofiel aanmaken zodat je je eigen tv voorkeuren kunt beheren. Wanneer je een abonnement inclusief tv afsluit heb je tegenwoordig bij T-Mobile ook de keuze tussen alleen de tv app. Je ontvangt dan geen tv ontvanger meer en kunt alles met de app regelen.

Nee je een abonnement inclusief bellen? Met bellen van T-Mobile bel je tegen vaste lage tarieven, ontvang je gratis nummerbehoud en kun je ervoor kiezen om je voicemail via email te ontvangen.

T-Mobile Combikorting!

Heb je al een mobiel abonnement bij T-Mobile? Dan ontvang je een combivoordeel wanneer je ook T-Mobile Thuis aanschaft. Wanneer je een mobiel Unlimited abonnement hebt ontvang je elke maand €10,- korting op je abonnement. Bij elk ander abonnement ontvang je maandelijks €2,50 korting op je mobiele abonnement, plus je ontvangt elke maand 2 GB data extra.

Wie is T-Mobile?

T-Mobile is een aanbieder van mobiel en thuis internet. Ze doet er alles aan om duurzaam te ondernemen, vindt dat iedereen gelijke kansen verdient en streeft ernaar dat iedereen toegang heeft tot de mogelijkheden die digitalisering ons bieden. De missie van T-Mobile is: ‘We won’t stop until everyone is connected’. Dit doet ze door middel van haar ‘Connect to Change’ plan. Hiermee ondersteunt ze de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties waarbij ze zich richt op Diversiteit & Inclusie, Duurzaamheid, Digitale Inclusie en Innovatie voor de maatschappij.

T-Mobile is een bedrijf met vier merken. Dit zijn de merken T-Mobile, Tele2, Ben en Simpel. Tele2, Ben en Simpel zijn merken die alleen mobiel leveren. T-Mobile biedt sinds eind 2016 ook thuis internet aan, voor zowel consumenten als voor bedrijven. T-Mobile komt aan de rechten van ‘Thuis’ doordat Ziggo en Vodafone samen gingen werken. Door hun samenwerking werden ze verplicht door de Europese Commissie om Vodafone Thuis af te stoten. Op dat moment had T-Mobile Thuis zo’n 15.000 vaste aansluitingen.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking