100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Nieuw: T-Mobile TV!

Donderdag 16 Juli 2020 1 minuut en 36 seconden leestijd

Nieuw: T-Mobile TV!

T-Mobile TV is de nieuwe Interactieve TV dienst van T-Mobile. T-Mobile heeft dit platform vorige maand gelanceerd. De komende maanden wordt dit platform gefaseerd naar bestaande klanten uitgerold. In dit bericht vertellen wij je meer over T-Mobile TV.

Wat is er nieuw?

Er zijn de nodige updates aan T-Mobile TV geweest. T-Mobile heeft geluisterd naar alle wensen van de klanten en heeft het platform flink uitgebreid. Wij hebben de nieuwe functies voor je op een rij gezet.

  • Cloud Opnemen (€5,- per maand ongeacht het aantal TV Boxen)
  • 7 dagen terug kijken. Je kan met deze functie tot wel 7 dagen programma’s terug kijken op ruim 40 zenders
  • Het gebruiksgemak is verbeterd
  • Je kan nu ook kiezen voor persoonlijke kijkprofielen
  • Verder kijken op elke TV Box
  • Ook heb je toegang tot gratis Films en series. Hierdoor heb je honderden gratis films, afleveringen en series On Demand
  • Gemakkelijk zoeken: zoek in live TV, 7 dagen Terug Kijken, On Demand of je opnames
  • Het TV Menu is ook beschikbaar in het Engels

 

Huidige functies & TV pakket

Naast alle nieuwe functies, zorgt T-Mobile er ook voordat de bestaande functies blijven werken. Hierbij kan je denken aan TV Anywhere waarmee klanten in de hele EU tv kunnen kijken. Maar ook Begin Gemist, hiermee kan je programma’s terugspoelen en ze vanaf het begin kijken en de functie Live Pauzeren. T-Mobile biedt nog steeds dezelfde 64 tv-zenders aan, hiervan zijn 59 zenders in HD-kwaliteit. Ook behoort ESPN Eredivisie hoort nog tot het standaard pakket van T-Mobile.

Gebruik maken van T-Mobile TV

Ben je al klant van T-Mobile en wil je T-Mobile TV gebruiken? Je moet dan de nieuwe Aria TV Box installeren. Voor bestaande DSL-klanten is dit al eind juni gestart. Klanten met een glasvezel abonnement kunnen dit verwachten in augustus. Klanten die al een Aria TV Box hebben kunnen T-Mobile TV vanaf augustus aanvragen. Inmiddels is het voor klanten met de Entone TV Box ook mogelijk om dit aan te vragen.

Wil je gebruik maken van alle voordelen van T-Mobile? Doe dan eenvoudig en gratis de postcodecheck en zie of T-Mobile leverbaar is op jouw adres.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking