100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Nu ook: Tele2 combivoordeel met T-Mobile thuis!

Wednesday 7 April 2021 3 minuten en 6 seconden leestijd

Nu ook: Tele2 combivoordeel met T-Mobile thuis!

Heb jij een mobiel abonnement van Tele2? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Je kunt nu profiteren van klantenvoordeel wanneer je je mobiele abonnement nu combineert met een T-Mobile thuis internet (en TV) abonnement. Het voordeel is maandelijkse korting op je T-Mobile thuis abonnement en extra mobiele data bij een Tele2 mobiel abonnement. Dat wil jij toch ook? Lees in dit blog meer over de combivoordeel!

Wanneer jij in combinatie met Tele2 mobiel kiest voor een T-Mobile Thuis Basic, Fast of Premium abonnement, krijg je €5,- korting per maand op de standaard kosten van het T-Mobile Thuis abonnement. Daarnaast ontvang je ook nog eens maximaal 5 extra GB data op je mobiele Tele2 abonnement. Heb jij een databundel van 1GB of 2GB? Dan ontvang jij 1GB extra data. Heb jij een databundel van 5GB? Dan ontvang jij 3GB extra data. Heb jij een databundel van 10GB of 20GB? Dan ontvang je 5GB extra data! Bij een Unlimited abonnement ontvang je geen extra data, maar wel de €5,-  korting op T-Mobile Thuis.

Het klantvoordeel geldt alleen voor mensen die hun abonnement verlengen of die een nieuw abonnement afsluiten. Heb jij op dit moment al een lopend Tele2 mobiel abonnement en T-Mobile Thuis abonnement? Dan moet je helaas wachten tot je weer kunt verlengen.

Wie is Tele2?

Tele2 is van oorsprong een Zweedse telecomaanbieder. Het bedrijf is bekend geworden door het aanbieden van goedkoop bellen aan consumenten. Sinds januari 2019 is Tele2 officieel onderdeel van T-Mobile. Tele2 is uitgeroepen tot Beste mobiele provider van 2017, 2018, 2019 en 2020-2021! Het onderzoek bestaat uit meerdere punten, namelijk prijs, klantenservice en het netwerk. Daarnaast vergeleek het onderzoek de kosten van providers voor onbeperkt bellen en minimaal 10GB datalimiet. Hieruit bleek Tele2 de goedkoopste. Je kunt bij Tele2 kiezen voor een maandelijks contract, of voor een 1- of 2-jarig contract.

Wie is T-Mobile?

T-Mobile is een van de grootste telecomproviders van Nederland. Ze biedt zowel mobiel als Thuis internet. Het mobiele netwerk van T-Mobile komt voor de 5e keer op rij als beste uit de test. Daarnaast is het netwerk van T-Mobile onderscheiden als beste mobiele netwerk wereldwijd. Door haar rol in de samenleving voelt ze zich verantwoordelijk voor de wereld om haar heen. T-Mobile doet er alles aan om duurzaam en verantwoord te ondernemen en ze vindt dat iedereen gelijke kansen verdient. Ze streeft ernaar dat iedereen toegang heeft tot de mogelijkheden die de digitalisering ons biedt.

T-Mobile heeft een ‘connect to change’ programma. Hiermee neemt ze iedereen mee in de mogelijkheden van nu en de toekomst en leveren ze een positieve bijdrage aan de toekomt. Hierbij zet ze zich in op vier maatschappelijke thema’s:

 

  • Diversiteit en inclusie
  • Technology for humanity
  • Duurzaamheid
  • Digitale inclusie

Om de innovatie te versnellen heeft T-Mobile een futurelab opgericht. Hier werken de medewerkers samen met start-ups aan een betere samenleving. T-Mobile brengt zo haar ambacht, kennis, passie en talent samen om producten voor een fijnere samenleving verder te ontwikkelen.

Hoe sluit ik combivoordeel af?

Je kunt via onze website het combivoordeel van Tele2 en T-Mobile afsluiten wanneer jij al een mobiel abonnement hebt van Tele2. Via onze postcodecheck op de combivoordeelpagina kun jij je postcode, huisnummer en mobiele provider aangeven. Wanneer je hier Tele2 aangeeft komen de combivoordeel-abonnementen van T-Mobile naar boven, mits T-Mobile leverbaar is op jouw adres. Je kunt ook via onze normale postcodecheck kijken welke internetproviders er op jouw adres leverbaar zijn.

Is T-Mobile beschikbaar op jouw adres en ga je voor de combivoordeel? Dan kies je het internet abonnement wat het beste bij jouw past. Je hebt de keus tussen ‘alleen internet’, ‘internet & tv’, ‘internet & bellen’ of ‘alles-in-1’. Daarnaast heb je de keus tussen meerdere internetsnelheden. Wanneer jij op ‘bestellen’ drukt wordt je doorgeleidt naar de website van T-Mobile. Hier kun jij je Thuis internet abonnement afsluiten met het combivoordeel.

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste berichten?

Volg ons dan via Social media! Wij zijn te vinden op FacebookInstagram en Twitter.​

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking