100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Nu supersnel internet voor alle Delta klanten

Donderdag 07 maart 2019 1 minuut en 51 seconden leestijd

Nu supersnel internet voor alle Delta klanten

Wow een internetsnelheid van wel 1000Mbps. Dat is wat Delta nu aan al haar klanten biedt. Daarmee heb je in Zeeland zo’n beetje de snelst mogelijke internetverbinding van Nederland.

Vorig jaar werd al bekend dat Delta internetpakketten met een snelheid tot wel 1Gbps aan ging bieden. Je leest daar meer over in ons blog Supersnel internet bij Delta.

Was het snelste pakket voorheen nog 400Mbps, dat is nu dus aardig verhoogd. Delta heeft wel flink moeten investeren om haar klanten supersnel internet te kunnen bieden. Zij zijn druk bezig met hun ‘Next Generation Network’. En nu is dus bekend geworden dat alle Delta klanten kunnen kiezen voor een internetsnelheid van wel 1000Mbps.

Wil jij sneller Delta internet?

Een internetsnelheid van 1Gbps lijkt misschien geweldig. Altijd supersnel internet en geen haperingen meer. Maar wanneer je een gemiddelde internet gebruiker bent is zo’n snelheid niet nodig en kost het je onnodig veel geld.
Wanneer je meer wilt weten over welke internetsnelheid je nu echt nodig hebt, lees dan eens ons blog Internetsnelheid; Welke snelheid heb je nodig?

Ben je al Delta klant en wil je graag een snellere internetverbinding, dan heeft Delta nu een goede Deal voor jou. Wanneer je nu je internetpakket verdubbelt krijg je de eerste 4 maanden €15,00 korting.

Wat biedt Delta?

Je kunt bij Delta niet alleen terecht voor internet, tv en bellen, maar ook voor energie. Daarmee biedt Delta haar klanten een compleet pakket. Zoals je in ons blog Nu ook mobiel bij Delta hebt kunnen lezen biedt Delta haar eigen klanten nu ook mobiele abonnementen aan. Daarmee kun je extra combivoordeel krijgen. Met onze combivoordeel vergelijker ontdek je wat jouw combivoordelen zijn bij Delta en onze andere internet providers.

Wil jij supersnel internet?

Delta is helaas niet in heel Nederland leverbaar. Zij richten zich op Zeeland. Voorlopig zijn zij de enige internet provider die jou een internetsnelheid van 1000Mbps kan bieden, maar de vraag is voor hoelang dat nog is. Ziggo is namelijk bezig met haar ‘Netwerk van de toekomst’. Zij hebben het doel om vanaf 2020 de mogelijkheden voor een internetsnelheid van 1Gbps uit te rollen in de gebieden waar Ziggo leverbaar is. En andere providers zullen ongetwijfeld volgen.

Is Delta leverbaar op jouw adres? Dat ontdek je binnen een minuut met onze postcode check. Je ziet dat niet alleen of Delta leverbaar is, maar ook welke andere internet providers.