100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Online Zomergekte!

Tuesday 17 August 2021 3 minuten en 16 seconden leestijd

Online Zomergekte!

Bestel nu jouw internet en tv bij Online.nl en ontvang maar liefst €80,- cashback! Je leest het goed, €80,- korting! Waarvan €70,- van Online.nl en €10,- van ProviderCheck. Steeds meer klanten kiezen voor Online.nl om haar deskundige klantenservice, het betrouwbare netwerk en de complete pakketten voor de beste prijzen. Kies jij ook voor Online.nl?

Online.nl levert haar internet via het betrouwbare netwerk van KPN. Door de Gratis overstapservice en de 100% installatiegarantie maakt online.nl het overstappen voor jou heel makkelijk. De cashback geldt voor zowel DSL- als glasvezelinternet en op alle abonnementen met televisie. Wil je de korting ontvangen dan moet je dus kiezen voor een internet & tv abonnement of een alles-in-1 abonnement. Heb je liever een abonnement met alleen internet of internet & bellen dan ontvang je alsnog €10,- cashback via ProviderCheck.

Ben je benieuwd of Online.nl leverbaar is op jouw adres? Doe dan onze gratis postcodecheck. Door deze postcodecheck zie je ook welk soort internet en welke internetsnelheden er mogelijk zijn op jouw adres.

Hoe werkt het?

Kies via ProviderCheck het abonnement dat het beste bij jou past! Kies uit een internet en tv abonnement of een alles-in-1 abonnement. Zorg dat je naam- en adresgegevens in je bestelling hetzelfde zijn als die op het inschrijfformulier. De €70,- cashback van Online.nl kun je bij Online.nl aanvragen. Dit kan al direct na het afronden van de bestelling via het inschrijfformulier. De cashback wordt verrekend op je nota na uitvoering van twee succesvolle incasso’s. Is de prijs van je abonnement minder dan de cashback? Dan wordt het in meerdere keren verrekend.

De overige €10,- cashback ontvang je van ons. Je kunt deze cashback aanvragen via het cashbackformulier op onze site: https://www.providercheck.nl/cashback. Vul het formulier in en upload het contract of de bevestiging die je van je nieuwe provider hebt gekregen. Wij gaan daarna je bestelling verwerken en controleren. Wanneer alles in orde is ontvang je jouw korting binnen 3 weken nadat je abonnement is opgeleverd op jouw bankrekening!

Je kunt er ook voor kiezen om de overige €10,- korting die je via ProviderCheck ontvangt te doneren aan een goed doel. Hierbij heb je de keuze uit:

  • Alzheimer Nederland: Alzheimer Nederland streeft ernaar om dementie in de toekomst te voorkomen of genezen.
  • Stichting Ambulance Wens: Stichting Ambulance Wens vervult de laatste wens van terminale patiënten die niet langer mobiel zijn.
  • Stichting DierenLot: Stichting DierenLot is er voor dieren die worden mishandeld of aan hun lot worden overgelaten.

Wie is Online.nl?

Online.nl is een van de oudste internetproviders in Nederland, maar ook een van de jongste aanbieders van snel internet, interactieve tv en voordelig bellen. Vanaf 1993 mochten particulieren en bedrijven het internet in Nederland gaan ontdekken. Online.nl was de provider die er voor zorgde dat iedereen toegang kon krijgen tot het internet, dit deden ze onder de naam Euronet.

Euronet was het eerste bedrijf ter wereld dat internet in een doos aanbood via computerwinkels. Dit waren starterspakketten met software die je nodig had om te internetten en een hulpprogramma om je stap voor stap door het installatieproces te leiden. Online.nl is sinds januari 2013 de officiële naam van deze provider.

Bij Online.nl heb je razendsnel internet tot wel 500 Mbit/s. Naast internet kun je ook tv en bellen afsluiten. De provider heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten en liep voorop in de interactieve televisierevolutie. Je kijkt naar programma’s in de beste kwaliteit en je beslist zelf wanneer, waar en op welk apparaat je deze kijkt, met opties zoals live pauzeren, begin gemist en teugkijken. Je kunt bij Online.nl als eerste provider van Nederland kiezen om alleen nog gebruik te maken van een app, je hebt dus geen media box meer nodig. Je kunt hier nog wel voor kiezen.

Online is betaalbaar, betrouwbaar en innovatief. Je ontvangt een draadloos wifi modem in bruikleen.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking