100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Online.nl Black Friday actie!

Monday 15 November 2021 4 minuten en 14 seconden leestijd

Online.nl Black Friday actie!

Online.nl heeft een hele mooie Black Friday actie! Je ontvangt namelijk 6 maanden korting, je betaalt geen aansluitkosten EN je kunt kiezen tussen cashback of een cadeautje. Ben je benieuwd of jij een abonnement bij Online.nl af kunt sluiten? Lees snel verder!

Met de black Friday actie van Online.nl ontvang je 6 maanden korting, betaal je geen aansluitkosten t.w.v. €30,- EN heb je een keuze uit de volgende cadeautjes:
- Een Wifi versterker (Zyxel wifi-punt) t.w.v. €89,95
- Apple AirPods 2 t.w.v. €128,95
- Een Cashback van € 70 op de TV pakketten.

Deze actie geldt alleen voor nieuwe klanten van Online.nl. Stap je over via ProviderCheck? Dan ontvang je van ons nog eens €10,- extra cashback! Ben je benieuwd of online.nl leverbaar is op jouw adres? Doe dan de gratis postcodecheck.

Je krijgt nu bij Online.nl dus standaard 6 maanden korting en je betaalt geen aansluitkosten t.w.v. €30,-. Daarnaast kun je kiezen uit de cadeautjes. Kies je voor de cashback? Dan wordt deze verrekend met je nota na uitvoering van twee succesvolle incasso’s.

Hoe werkt het?

Als eerste bestel je het internet pakket dat het beste bij jou past. Zorg dat je naam- en adresgegevens in je bestelling hetzelfde zijn als die op het inschrijfformulier. Als je de bestelling hebt afgerond kun je het inschrijfformulier invullen om jouw cadeau te claimen. Binnen drie dagen ontvang je per mail een bevestiging van jouw cadeau bestelling.

Heb jij gekozen voor een Zyxel wifi-punt of voor de Apple AirPods 2? Het door jou gekozen cadeautje wordt vanaf 4 weken na oplevering van je internetverbinding verstuurd. Heb je gekozen voor de cashback? Dan wordt deze verrekend met de prijs van je abonnement per maand.

Wat is een Zyxel wifi-punt?

Bij Online.nl krijg je standaard een modem voor supersnelle wifi. Met het Zyxel wifi-punt erbij vergroot je het wifi-bereik in je huis. Het maakt dan niet uit waar in huis je bent, je hebt overal internet. Het is eenvoudig aan te sluiten en maakt gebruik van de nieuwste mesh-technologie.

Bij het installeren van je eerste wifi-punt verbind je draadloos met je modem. Je zet het wifipunt op een plek waar je de lampjes van je modem goed kunt zien. Je sluit het punt aan met de meegeleverde stroomadapter op een stopcontact. Je drukt op de powerknop en hij gaat aan. Als het lichtje groen knippert is hij aan het opstarten. Zodra het lichtje constant groen brandt is het wifi-punt opgestart.

Vervolgens ga je naar je modem en druk je de wps-knop 5 seconden in totdat hij oranje knippert. Dan ga je weer naar je wifi punt en ook hier druk je de wps-knop in. Het powerlampje en linklampje moeten continu oranje knipperen. Je wifi-punt en modem maken nu verbinding met elkaar. Als het linklampje oranje of groen brandt en het wifilampje groen knippert zijn ze met elkaar verbonden en is jouw wifi-punt aangesloten.

Wat zijn Apple AirPods?

De Apple Airpods zijn draadloze bluetooth oortjes. Doe de AirPods in je oren en ze maken meteen verbinding. Wanneer je pods volledig opgeladen zijn heb je maar liefst 24 uur luisterplezier. Je ontvangt deze pods inclusief reguliere, niet draadloze oplaadcase met lightning calble. De Apple AirPods zijn ook compatible met Android.

Met de Apple AirPods 2 kun je gebruik maken van Siri. Dit maakt het muziek luisteren nog makkelijker. Je kunt al jouw devices makkelijk koppelen en deze AirPods bevatten een nieuwe Apple H1-koptelefoonchip voor een snellere en stabielere draadloze verbinding met je devices.

Wie is Online.nl?

Online.nl is een van de oudste providers van Nederland, maar tegelijkertijd ook een van de jongste aanbieders van snel internet, interactieve tv en voordelig bellen. Nederland werd in 1993 als tweede land ter wereld aangesloten op het internet. Online.nl was de provider die ervoor zorgde dat iedereen toegang kon krijgen tot het internet, dit deden ze onder de naam Euronet.

Bij Online.nl kun je meerdere abonnementen afsluiten, namelijk ‘alleen internet’, ‘internet & bellen’, ‘internet & tv’ en ‘alles-in-1’.  Deze Provider liep de afgelopen jaren voorop in de interactieve televisierevolutie. Je beslist zelf wanner, waar en op welk apparaat je naar de programma’s kijkt. Ook kun je opnames inplannen en kijken wanneer je niet thuis bent. Met begin gemist hoef je de start van je programma nooit meer te missen en daarnaast heb je ook toegang tot video on demand. Je kijkt tv via Canal Digitaal, de eerste provider waar je tv kunt kijken zonder kastje, maar met de tv app.

Je ontvangt bij Online.nl DSL-internet of Glasvezel-internet met snelheden tot wel 1000 Mbit/s. Daarnaast biedt Online.nl ook vaste telefonie aan. Sluit jij ook een abonnement af bij deze betaalbare, betrouwbare en innovatieve aanbieder?

 

Wist je dat naast Online.nl nog meer van onze internet providers Black Friday en Cyber Monday acties hebben? Wij hebben alle Black Friday 2021 Internet deals voor je op een rij gezet.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking