100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Online.nl Black Friday deal!

Dinsdag 14 November 2023 3 minuten en 5 seconden leestijd

Online.nl Black Friday deal!

Per 13 november heeft Online.nl een Black Friday actie gestart. Ben jij op zoek naar een nieuw internetabonnement? Dan is dit een mooi moment om verder te kijken en over te stappen. Online.nl heeft een mooie actie en wij lichten deze hieronder toe!

Wat is de Online.nl Black Friday actie?

Deze Black Friday en Cyber Monday komt Online.nl een hele mooie deal. Zij maken hun voordeligste pakket nog goedkoper! Tijdens Black Friday krijg je namelijk 12 maanden lang korting op alle internetpakketten met een downloadsnelheid van 50Mbit/s.

Het gaat om de internet only pakketten en de internetpakketten in combinatie met tv Compleet. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een heel compleet tv-pakket. Zo kijk je naar Canal+ Films & Series, Film1, ESPN Compleet en ontvang je meer dan 80 tv-zenders. En dit allemaal met 12 maanden korting.

Ben je benieuwd of Online.nl leverbaar is op jouw adres? Je ontdekt het razendsnel met onze gratis postcodecheck.

Online.nl cashback actie!

Online heeft, naast de Black Friday deal, momenteel een mooie cashback actie. Op internet onlyinternet & tvinternet & bellen en alles-in-1 pakketten krijg je maar liefst €130,- cashback cadeau van Online. 

Let op! De cashback geldt niet op de 50Mb pakketten en is alleen beschikbaar op het KPN-netwerk.

Hoe vraag je de online.nl cashback aan?

Heb je de postcodecheck gedaan bij Providercheck.nl en is Online.nl beschikbaar op jouw adres? Dan kan je op de ‘bestellen’ knop klikken van het abonnement die jij graag wilt hebben. Je wordt doorgestuurd naar de website van Online.nl, hier staat onderaan het cashback formulier van Online.nl. Dit formulier moet je invullen nadat je jouw abonnement hebt afgesloten. Je kant doorklikken en je pakket samenstellen. Als alles klopt, klik je op bestellen.  

Zorg ervoor dat je naam- en adresgegevens op het cashbackformulier hetzelfde zijn als in je bestelling. Binnen drie dagen ontvang je een bevestiging van je aanvraag van Online.nl. De cashback wordt na twee succesvolle nota betalingen verrekend met de prijs van je abonnement. Je cashback wordt in één of meerdere keren verrekend, dit ligt aan de kosten van je abonnement en van de cashback die je ontvangt.

Als je via ProviderCheck overstapt, krijg je ook nog eens altijd minimaal €10,- cashback. Deze €10,- kan je aanvragen via het cashbackformulier bij ProviderCheck. Zodra de aanvraag bij ons binnen is, gaan wij deze keuren. Als alles klopt ontvang je het bedrag uiterlijk binnen 3 weken nadat je contract is ingegaan op je rekening.

Wie is Online.nl?

Online.nl was een van de eerste providers van Nederland. Deze provider heeft dus veel ervaring in huis. In de eerste installatiehandleiding van 1994 stond dat het de verwachting was dat internet zich snel zal ontwikkelen tot het communicatiemiddel van de toekomst. Nu blijft dat dit uit is gekomen omdat we tegenwoordig dagelijks internet gebruiken.

Online.nl levert sinds 1994 al betrouwbaar internet. Als je een pakket afsluit ontvang je maximaal internet met 100% installatiegarantie, gratis overstapservice en een gratis wifi modem. Als je ook tv afneemt kun je opnemen, pauzeren, tv gemist kijken en ESPN Compleet bekijken. Online.nl werkt voor interactieve tv samen met Canal Digitaal en ze bieden het meest uitgebreide tv-pakket aan. Je kunt tv kijken via het tv-kastje, maar je kunt ook tv kijken via de tv app. Je kunt zelfs een abonnement zonder tv-kastje afsluiten.

Online.nl biedt twee soorten internettechnieken aan, namelijk DSL-internet en glasvezel internet. Met DSL-internet kun je snelheden halten tot 100 Mbit/s. Met glasvezel kun je snelheden halen tot 500 Mbit/s. Je kunt dus onbezorgd surfen, streamen en tv kijken.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze sociale mediakanalen. Wij zijn te vinden op Twitter, Facebook en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingsvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking