100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Online.nl cashback actie!

Vrijdag 30 September 2022 3 minuten en 10 seconden leestijd

Online.nl cashback actie!

Online.nl heeft sinds vandaag weer een nieuwe actie, namelijk een heel mooi cashback bedrag voor nieuwe klanten! Ben jij op zoek naar een nieuw internet (en tv) abonnement? Dan is het zeker even de moeite waard om abonnementen van Online.nl te vergelijken. Ben je benieuwd naar het cashback bedrag? Lees dan snel verder!

Als jij nu als nieuwe klant een internet only of een internet & bellen abonnement bij Online.nl afsluit ontvang je een cashback van 60 euro. Ben jij op zoek naar een abonnement met tv? Dan kun je kiezen voor een internet & tv abonnement of voor een alles-in-1 abonnement. Bij een abonnement met tv ontvang je maar liefst €100,- cashback van Online.nl. Een overstap naar Online.nl is op dit moment dus een hele goede manier om te besparen!

Ben je benieuwd of Online.nl ook leverbaar is op jouw adres? Met onze gratis postcodecheck zie je welke providers op jouw adres leverbaar zijn en welke abonnementen je af kunt sluiten.

Hoe werkt de cashback actie van Online.nl?

Heb je op ProviderCheck de postcodecheck gedaan en is Online.nl beschikbaar op jouw adres? Dan kun je op de bestellen knop klikken van het abonnement dat je graag wilt hebben. Je wordt nu doorgestuurd naar de website van Online.nl. Je sluit je abonnement bij Online.nl af en niet bij ProviderCheck. Nadat je het abonnement besteld hebt kun je het cashback formulier van Online.nl invullen.

Cashbackformulier (zonder tv)

Cashbackformulier (met tv)

Zorg ervoor dat je naam- en adresgegevens op het cashback formulier hetzelfde zijn als in je bestelling. Binnen drie dagen ontvang je een bevestiging van je aanvraag. De cashback wordt na twee succesvolle nota betalingen verrekend in de prijs van je abonnement. Je cashback wordt in één of meerdere keren verrekend, dit ligt aan de prijs van je abonnement en van de cashback die je ontvangt.

Als je via ProviderCheck overstapt krijg je ook nog eens altijd minimaal €10,- cashback van ProviderCheck. Deze €10,- kun je aanvragen via het cashbackformulier bij ProviderCheck. Zodra wij de aanvraag binnen hebben gekregen gaan wij deze keuren. Als alles klopt ontvang je het bedrag uiterlijk binnen 3 weken nadat je contract is in gegaan op je rekening.

Wie is Online.nl?

Online.nl was een van de eerste providers van Nederland, deze provider heeft dus veel ervaring in huis. In de eerste installatiehandleiding van 1994 stond dat het de verwachting was dat internet zich snel zal ontwikkelen tot het communicatiemiddel van de toekomst. Nu blijkt dat dit uit is gekomen omdat we tegenwoordig dagelijks internet gebruiken.

Online.nl levert sinds 1994 al betrouwbaar internet. Als je een pakket afsluit ontvang je maximaal internet met 100% installatiegarantie, gratis overstapservice en een gratis wifi modem. Als je ook tv afneemt kun je opnemen, pauzeren, tv gemist kijken en ESPN Compleet bekijken. Online.nl werkt voor interactieve tv samen met Canal Digitaal en ze bieden het meest uitgebreide tv pakket. Je kunt tv kijken via het tv kastje, maar je kunt ook tv kijken via de tv app. Je kunt zelfs een abonnement zonder tv kastje afsluiten.

Online biedt twee soorten internet technieken aan, namelijk DSL internet en glasvezel internet. Met DSL internet kun je snelheden halen tot 100 Mbit/s. Met glasvezel internet kun je snelheden halen tot 500 Mbit/s. Je kunt dus onbezorgd surfen, streamen en tv kijken.

Online.nl heeft ook een hele goede klantenservice. Ze wil alle klanten graag een complete service bieden. Zo kun je ze telefonisch bereiken, maar ook via een online klantenservice of social media.

Wij zetten de voordelen van een internet (en tv) abonnement bij Online.nl voor jou op een rij:

  • Internet via het betrouwbare netwerk van KPN;
  • DSL- en glasvezelinternet mogelijk;
  • Het meest complete tv pakket;
  • Gratis overstapservice;
  • Goede klantenservice;
  • 100% installatiegarantie.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking