100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Online.nl Zomer Gekte!

Tuesday 8 June 2021 3 minuten en 14 seconden leestijd

Online.nl Zomer Gekte!

Heb jij net als Online.nl de zomer al in je bol? Dat kan ook niet anders met dit zonnetje. Daarom heeft Online.nl een nieuwe actie, namelijk de Zomer Gekte! Stap nu over naar Online.nl en ontvang door de zomergekte maar liefst tot €70,- cashback! Wees er snel bij, deze actie geld alleen in de maand juni.

Hoe werkt deze actie?

Stap jij over naar Online.nl en sluit jij een ‘internet & tv’ of een ‘alles-in-1’ abonnement af dan kun jij genieten van de cashback van Online.nl. Heb jij DSL internet? Dan gaat het om een cashback van €50,-. Heb jij glasvezel internet? Dan gaat het om een cashback van €30,-. Daarnaast ontvang jij de eerste 6 maanden ook nog een mooie kortingen op je abonnement.

Bovenop de cashback die je van Online.nl ontvangt, ontvang je ook nog eens een korting van ProviderCheck. Je ontvangt maar liefst €20,- cashback op alle abonnementen. Stap jij via ProviderCheck over naar Online.nl en neem jij een DSL internet & tv abonnement? Dan ontvang jij in het totaal €70,- cashback. Stap je over naar een glasvezel Internet & tv abonnement? Dan ontvang jij in het totaal €50,- cashback.

Om het voor jou overzichtelijk te maken zetten wij op een rijtje welke cashback je kunt ontvangen:

  • Alleen internet: €20,- cashback via ProviderCheck;
  • Internet & bellen: €20,- cashback via ProviderCheck;
  • DSL internet & tv: €50,- cashback via Online, €20,- cashback via ProviderCheck;
  • Glasvezel internet & tv: €30,- cashback via Online, €20,- cashback via ProviderCheck;
  • DSL Alles-in-1: €50,- cashback via Online, €20,- cashback via ProviderCheck;
  • Glasvezel Alles-in-1: €30,- cashback via Online, €20,- cashback via ProviderCheck.
     

Ben je benieuwd of Online.nl ook leverbaar is op jouw adres? Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen. Na het doen van de postcodecheck zie jij welke internetproviders er leverbaar zijn op jouw adres, welke snelheid er mogelijk is en welk soort internet er mogelijk is op jouw adres.

Hoe ontvang ik mijn cashback?

De cashback die wordt uitbetaald door Online.nl ontvang jij na je bestelling. Wanneer jij een internet & tv abonnement of een alles-in-1 abonnement af hebt gesloten kun je een inschrijfformulier invullen. Wanneer je dat hebt gedaan ontvang je binnen drie werkdagen een bevestiging van de aanvraag. Na ontvangst van de deelname aan de actie wordt de cashback uitbetaald binnen 3 maanden na oplevering van de internetverbinding.

De cashback die door ProviderCheck uitbetaald wordt kun je aanvragen door het cashbackformulier op onze site. In dit formulier vul jij al je informatie in en je kunt er zelfs voor kiezen om je cashback aan een goed doel te doneren. Je kunt hierbij kiezen voor Alzheimer Nederland, Stichting DierenLot en Stichting Ambulance Wens. Wanneer alles in orde is ontvang je jouw korting binnen 3 weken nadat je abonnement is opgeleverd op je bankrekening.

Wie is Online.nl?

Online is een van de oudste internetproviders in Nederland, maar ook een van de jongste aanbieders van snel internet, interactieve tv en voordelig bellen. In 1993 heeft Online.nl, onder de naam Euronet, ervoor gezorgd dat iedereen toegang kreeg tot het internet. Euronet was het eerste bedrijf ter wereld dat internet in een doos aanbood via computerwinkels. Na een aantal naamsveranderingen en overnames is de officiële naam sinds januari 2013 Online.nl.

Bij Online.nl kun je internet, tv en bellen afnemen. Deze internetprovider liep voorop in de interactieve televisierevolutie. Je kijkt naar programma’s in de beste kwaliteit, waar en wanneer je maar wilt. Je kunt zelf kiezen op welk apparaat je tv kijkt en je kunt opnames inplannen wanneer je niet thuis bent. Door begin gemist hoef je de start van je programma nooit meer te missen en met video on demand kun je films kijken. Je kunt bij Online.nl ook tv kijken via Canal Digitaal. Daarbij kun je als eerste provider van Nederland ervoor kiezen om tv te kijken via een app, in plaats van via een mediabox.

Online.nl biedt zowel glasvezel als DSL internet.

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste berichten?

Volg ons dan via Social media! 

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking