100% onafhankelijk
100% gratis
Vragen? 088 3232 032

Ontdek de magie van luisterboeken met gratis proefperiodes!

Maandag 25 Maart 2024 2 minuten en 41 seconden leestijd

Ontdek de magie van luisterboeken met gratis proefperiodes!

Ben jij nou helemaal gek op boeken en lees jij overal waar je kan, maar ben je het zat om steeds meerdere boeken mee te nemen? Maak dan nu gebruik van de acties die de luisterboeken streamingsdiensten aanbieden. BookBeat, Storytel en Nextory hebben allemaal een mooie actie waarbij je een gratis proefperiode krijgt. Ben je benieuwd hoelang deze proefperiode is? Lees dan snel verder!

Wat is een e-book?

Om te beginnen is het misschien fijn om te weten wat een e-book is. Een e-book is een digitale uitgave van een papieren boek. E-books kan je downloaden of direct streamen via je smartphone of tablet. Er zijn ook speciale apparaten ontworpen voor e-books, deze heten e-readers.

De verkoop van e-books is de afgelopen jaren flink gestegen, omdat steeds meer mensen e-readers en tablets bezitten om boeken op te lezen. Er zijn dat ook steeds meer auteurs en uitgevers die digitale versies verkopen.

Wie is BookBeat?

BookBeat is een online-abonnementsdienst voor luisterboeken en e-boeken. Met een abonnement bij BookBeat heb je toegang tot meer dan 900.000 boeken in 21 verschillende categorieën. Deze boeken kan je zowel streamen als downloaden om ze offline te kunnen beluisteren. Offline luisteren is vooral handig op het moment dat je op reis bent en dus geen toegang hebt tot wifi of internet.

BookBeat heeft op dit moment een hele mooie actie. Je kunt tot en met 1 april 60 dagen gratis gebruik maken van BookBeat. Normaal gesproken zijn dit er 45. Ben je na die 60 dagen enthousiast over het aanbod van BookBeat? Dan zijn de kosten €8,99 per maand.

Probeer BookBeat 60 dagen gratis

Is BookBeat toch niks voor jou? Dat kan, maar geen probleem! Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen.

Wie is Storytel?

Storytel is een streamingsdienst voor e-books en luisterboeken. Je kunt bij Storytel genieten van meer dan duizenden boeken en dat allemaal in één app. Storytel biedt boeken in verschillende genres. Dit zijn onder andere de genres klassiekers, romantiek, spanning en non-fictie. Bij Storytel heb je toegang tot boeken in het Engels en Nederlands.

Storytel heeft op dit moment een hele mooie actie. Je kunt tot en met 1 april 30 dagen gratis gebruik maken van Storytel. Normaal gesproken zijn dit er 14. Ben je na die 30 dagen enthousiast over het aanbod van Storytel? Dan zijn de kosten €12,99 per maand.

Probeer Storytel 30 dagen gratis

Is Storytel toch niks voor jou? Dat kan, maar geen zorgen! Je kunt je abonnement elk moment opzeggen.

Wie is Nextory?

Nextory is een app waarmee je toegang hebt tot honderdduizenden e-books. Je krijgt toegang tot de bibliotheek van Nextory via de app op je telefoon of tablet. Het aanbod van Nextory bestaat uit heel veel verschillende genres. Zo kan je kiezen tussen detectives, thrillers en mooie roman of fantasie boeken. Doordat je de app op je telefoon of tablet kan downloaden, heb je deze vaak bij de hand. Nextory maakt ook een lijst van aanbevolen boeken aan de hand van jouw luisterhistorie.

Nextory heeft op dit moment een hele mooie actie. Je kunt tot en met 1 april 60 dagen gratis gebruik maken van Nextory. Normaal gesproken zijn dit er 30. Ben je na die 60 dagen enthousiast over het aanbod van Nextory? Dan zijn de kosten €9,99 per maand.

Probeer Nextory 60 dagen gratis

Bevalt Nextory toch niet helemaal? Dat kan natuurlijk gebeuren, maar geen probleem! Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Je kunt ons volgen via onze social mediakanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingsvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking