100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Prijswijzigingen bij Online.nl

Dinsdag 19 mei 2020 2 minuten en 12 seconden leestijd

Prijswijzigingen bij Online.nl

Eerder deze week maakte Ziggo en KPN al bekend dat hun prijzen zullen worden verhoogd. Nu maakt Online.nl ook bekend dat vanaf 1 juli 2020 de prijzen van abonnementen met internet, tv en bellen omhoog zullen gaan. Wij vertellen je er alles over.

Waarom een prijswijziging?

Online.nl wil dat alle klanten kunnen genieten van een compleet pakket voor de beste prijs. De afgelopen weken werken mensen thuis, zijn mensen vaker online en kijken we vaker tegelijk tv. Dat vraagt niet alleen veel van ons als mensen maar ook van het netwerk. Om dit te kunnen blijven doen investeren providers in sneller en stabieler internet om zo de kwaliteit van de diensten en het netwerk te waarborgen. Ook investeert Online.nl in internet via glasvezel op steeds meer plekken in Nederland. Om deze investeringen te kunnen blijven doen past Online.nl de prijzen aan.

Tarieven vanaf 1 juli 2020

Het is als klant natuurlijk fijn dat je weet wat er voor jou gaat veranderen. Allereerst is het goed om te weten dat de nieuwe tarieven gelden vanaf woensdag 1 juli 2020. Dit geldt voor alle klanten (nieuwe en bestaande) die gebruik maken van DSL en glasvezel via Delta Fiber Netwerk. Wat verandert er nog meer?

  • Oude internetpakketten worden verwijderd en veranderd in 30Mbs, of wanneer mogelijk, in Maximaal Internet tot 100Mb/s.
  • Voor bestaande klanten die gebruik maken van het oude belpakket geldt dat vanaf 1 juli 2020, pakketten worden omgezet naar de actuele belpakketten.
  • Heb je voor 1 juli 2020 een abonnement afgesloten met een kortingsactie? Dan loopt deze korting ook door na de prijswijziging.

Hoe worden bestaande en nieuwe klanten op de hoogte gesteld?

Klanten worden vanaf 14 mei 2020 op de hoogte gesteld van de prijswijzigingen van Online.nl. De provider doet dit door middel van de website en de e-mailbevestiging van je bestelling. Wanneer je een bestaande klant bent, zie je vanaf 19 juni 2020 de prijzen terug op je nieuwe nota in Mijn Online.nl

Ook is het goed om te weten dat niet elke klant van Online.nl dezelfde prijswijziging krijgt. Welke prijswijziging je precies krijgt is afhankelijk van het gekozen abonnement. Daarnaast worden klanten die nu een verouderd ADSL Basis, ADSL Extra of Internet 30Mb/s abonnement, omgezet naar Internet. Klanten die gebruik maken van het abonnement met Internet 50Mb/s omgezet naar Maximaal internet. Deze prijzen verschillen van elkaar.

Online toch nog steeds één van de goedkoopste

Online.nl levert hoofdzakelijk tv, internet en bellen via de vaste koperdraad- en het glasvezelnetwerk van KPN. Online.nl zorgt voor een zo compleet mogelijk aanbod voor iedereen. Zo ook voor alle voetballiefhebbers. Online.nl levert zonder extra kosten de drie kanalen van ESPN in het goedkoopste tv-abonnement. Online.nl is de enige aanbieder die dit doet in Nederland. Ook kan je Ziggo Sport Totaal bij Online.nl bestellen voor goedkopere prijs dan bij andere providers. Toch ook het aanbod van andere providers ontdekken? Ga dan internet thuis vergelijken.