100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Stap over naar Online.nl en bespaar!

Vrijdag 17 Juni 2022 3 minuten en 39 seconden leestijd

Stap over naar Online.nl en bespaar!

Online.nl heeft haar Stap over en Bespaar campagne! De naam zegt het al, als je overstapt naar Online.nl kun je heel wat geld besparen. Bij Online.nl heb je supersnel en krachtige Wifi, gratis ESPN Compleet en Film1 (bij tv) en een installatie garantie. Maar wat kun je besparen?

Stap nu over naar Online.nl en bespaar tot wel €340,-! Hoe kun je zoveel besparen? De besparing is gebaseerd op wat je als klant van KPN en Ziggo nu met het meest vergelijkbare pakket betaalt.

Maar met een abonnement van Online.nl heb je ook nog veel extra’s standaard in je abonnement zitten. Kies je voor een internet en tv abonnement van Online.nl? Dan maak je namelijk ook onder andere gratis gebruik van ESPN Compleet (4 kanalen) en Film1 (4 kanalen). Daarmee biedt Online.nl een zeer compleet tv-aanbod. Daarnaast betaal je de eerste 6 maanden maar €30,- voor je internet & tv abonnement.

Wat zijn de voordelen van Online.nl?

Naast dat je nu tijdelijk internet & tv af kunt sluiten met 6 maanden voor €30,-, ontvang je ook een hele mooie cashback. Stap je via ProviderCheck over? Dan ontvang je maar liefst €80,- cashback. Hiervan is €70,- van Online.nl zelf en €10,- krijg je van ons (ProviderCheck).

Online.nl heeft nog veel meer voordelen. Wij hebben ze voor je op een rij gezet:

  • Gratis opnemen: Je kunt al je favoriete programma’s en tv-zenders opnemen. Zo kun je alles kijken wanneer het jou uitkomt.
  • Films & series: Met Films & Series heb je standaard toegang tot honderden films van onder andere Film1, Starzplay en Canal+.
  • 80 tv-zenders: In het basispakket heb je standaard meer dan 80 tv-zenders, zo is er altijd wel iets op tv wat je leuk vindt. Je kunt alles tot 7 dagen terugkijken.
  • Mesh Wifi: Je ontvangt een krachtig Wifi modem met optionele Wifi punten met een ingebouwde mesh-technolgie voor een optimaal bereik.
  • Inclusief ESPN Compleet t.w.v. (€14,95): Dit zijn alle 4 de ESPN-kanalen met onder andere Eredivisie en internationaal topvoetbal.
  • Inclusief Film1 (t.w.v. 15,-): Op de 4 Film1 kanalen kun jij films bekijken wanneer het jou uitkomt.

Stap over naar Online.nl

Overstappen naar Online.nl is heel simpel. Jij kiest je abonnement en Online.nl zorgt ervoor dat alles soepel en snel verloopt. Met de overstapservice van Online.nl hoef je zelf niets te doen. Online.nl regelt een gratis en probleemloze overstap zodat je geen dubbele kosten maakt of offline raakt. Daarnaast biedt Online.nl 100% installatiegarantie. Met installatiegarantie sluit je eenvoudig zelf je internet aan door middel van video’s en handleidingen. Kom je er toch niet helemaal uit dan kun je Online.nl bellen om samen de installatie door te lopen en indien nodig plannen zij een monteur in die gratis bij je langskomt. De klantenservice is 7 dagen per week open om je te helpen, je zit dus niet vast aan kantoortijden.

Op ProviderCheck.nl kun je heel makkelijk de abonnementen van Online.nl vergelijken zodat je kunt kijken welke het beste bij je past. Dit doe je met behulp van onze gratis postcodecheck. Als je het abonnement gevonden hebt die aansluit op jouw wensen en behoeftes klik je op ‘bestellen’ en word je doorgestuurd naar de website van Online.nl. Hier sluit je het abonnement af.

De €10,- cashback die je van ProviderCheck krijgt kun je aanvragen door middel van dit cashbackformulier. De cashback van Online.nl kun je aanvragen via het formulier op de website van Online.nl zelf.

Wie is online.nl

Online.nl is een van de oudste providers van Nederland, maar ook een van de jongste aanbieders van internet en tv. Als onderdeel van Canal+ loopt Online.nl voorop in de internationale tv revolutie, omdat je, dankzij hun handige tv-app, kunt kijken waar, wanneer en op welk apparaat je maar wilt. Of je dit nu via je tablet, smartphone of tv wilt doen. Ook kun je opnames inplannen en programma’s vanaf het begin terugkijken. Je kijkt tv via Canal Digitaal. Online.nl biedt je daarmee het meest complete tv-aanbod. Met steeds meer gratis Films & Series.

Ook ontvang je razendsnel internet. Met DSL internet ontvang je een snelheid tot wel 100 Mbit/s en met glasvezel internet ontvang je een snelheid tot maar liefst 500 Mbit/s.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking