100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

T-Mobile Black Friday actie

Donderdag 25 November 2021 3 minuten en 12 seconden leestijd

T-Mobile Black Friday actie

Sluit nu een abonnement af bij T-Mobile en je weet altijd wie er voor je deur staat met de RING Video Doorbell. Je krijgt de RING Video Doorbell Wired namelijk cadeau! Daarbij betaal je ook geen activatiekosten t.w.v. €30,-. Sluit je een glasvezelabonnement af? Dan betaal je ook geen installatiekosten t.w.v. €75,-. Bij T-Mobile kun je internetsnelheden halen va 30 Mbit/s tot wel 1000 Mbit/s.

Vind jij het handig om te weten wie er voor je deur staat? Ook als je niet thuis bent? Daar is de RING Video Doorbell ideaal voor! Wanneer je bij T-Mobile een abonnement afsluit krijg je deze gratis. En dit is niet het enigste, je betaalt ook nog eens geen aansluitkosten! Daarbovenop betaal je, wanneer je een glasvezelabonnement afsluit, ook geen installatiekosten.

Ben jij benieuwd of T-Mobile leverbaar is op jouw adres? Doe dan onze gratis postcodecheck.

Wat is de RING Video Doorbell Wired?

Met de RING Video Doorbell Wired kun je zien wie er voor de deur staat en kun je met elke bezoeker spreken. Door het scherpe nachtzicht kun je zelfs in het donker elk detail zien. Je kunt deze deurbel koppelen aan de deurbelbedrading zodat hij altijd voldoende stroom heeft. Met deze deurbel kun je gebruikmaken van livebeeld en tweerichtingsverkeer. Met de Ring-app kun je altijd meldingen ontvangen wanneer een bezoeker aanbelt of de bewegingssensoren geactiveerd worden. Je kunt de bewegingsinstellingen personaliseren zodat de camera alleen het door jou gekozen gebied in de gaten houdt. Zo richt je je alleen op wat er voor jou toe doet.

Je stelt deze deurbel heel makkelijk in via de Ring-app. In de ring app krijg je direct een melding wanneer iemand op de deurbel drukt of wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Ook zie je dankzij het livebeeld meteen wat er gebeurd en wie er voor de deur staat

Je kunt een Chime- of een Alexa-apparaat koppelen waardoor je het meteen hoort als er iemand langskomt. De Ring Chime is een deurbelspeaker waardoor je het altijd hoort als er iemand aanbelt en de Alexa is een speaker die over de ingebouwde spraak assistent Amazon Alexa beschikt.

Wij hebben een aantal voordelen van de Ring Video Doorbell voor jou op een rijtje gezet:

  • 1080p HD-video en tweerichtingsspraak
  • Bewegingsmeldingen
  • Nachtzicht
  • Bedrade installatie
  • Gepersonaliseerde privacy-instellingen
  • Werkt met Alexa

Om nog meer uit de deurbel te halen kun je voor slechts €3,- per maand ‘Ring protect’ aanschaffen. Hiermee kun je video’s opnemen en opslaan, kun je persoonsherkenning inschakelen en ontvang je uitgebreide meldingen.

Wie is T-Mobile?

T-Mobile neemt een belangrijke positie in op de Nederlandse Telecommarkt. Sinds 1992 is ze actief aanbieder van mobiele telefonie, als onderdeel van het Duitse Deutsche Telekom-concern. In december 2016 neem T-Mobile de rechten voor het ‘Thuis’ product over van Vodafone. Sinds dat moment biedt T-Mobile ook internet, tv en bellen aan.

T-Mobile Thuis biedt twee types internet, namelijk DSL internet en Glasvezelinternet. Met DSL internet kunnen snelheden gehaald worden van 50 Mbit/s tot 100 Mbit/s. Met Glasvezelinternet kunnen snelheden gehaald worden van 50 Mbit/s tot 1000 Mbit/s.

Met tv van T-Mobile kun je interactief tv kijken. Met interactieve tv kun je programma’s, pauzeren en terugkijken wanneer jij dat wilt. In het basispakket kun jij maar liefst kijken naar meer dan 60 zenders. Daarnaast kun je kiezen voor extra tv-pakketten die je elke maand aan kunt passen. Ben je niet thuis maar wil je wel graag tv kijken? Dan kun je tv kijken met de T-mobile tv app, ‘TV Anywhere’.

Woon jij in een buitengebied of heb je een vakantiewoning waar heel instabiel en traag internet is? Dan heeft T-Mobile een mooie oplossing, namelijk T-Mobile 4G internet. Dit werkt eigenlijk hetzelfde als mobiel internet, maar dan voor thuis. Door een speciale 4G-router wordt het 4G-signaal binnen gehaald. Dit signaal wordt door de router omgezet in wifi waardoor je al je apparaten kunt verbinden met het internet.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking