100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

T-Mobile GO GO GO Deals!

Wednesday 18 May 2022 3 minuten en 24 seconden leestijd

T-Mobile GO GO GO Deals!

T-Mobile heeft GO GO GO Deals! Ben jij toe aan een nieuw internet abonnement met veel korting? Dan is T-Mobile ideaal voor jou. Wanneer je nu een abonnement afsluit bij T-Mobile betaal je namelijk geen activatiekosten, geen installatiekosten en ontvang je een paar maanden dikke korting. Dat wil jij toch ook? Lees snel verder!

Allereerst betaal je met de GO GO GO Deals van T-Mobile geen activatiekosten t.w.v. €30,- en geen installatiekosten t.w.v. €75,-. Als je dit bij elkaar optelt bespaar je al maar liefst €105,- euro op je internet abonnement. Daarnaast ontvang je ook nog eens een dikke korting! Op bijna alle abonnementen ontvang je de eerste 6 maanden korting. Je betaalt namelijk de eerste 6 maanden maar €30,- euro voor internet (en tv).

Deze actie geldt voor zowel Glasvezel- als DSL- internet abonnementen. Er is een uitzondering op deze actie, dat zijn namelijk de abonnementen op het eigen T-Mobile glasvezel netwerk. Helaas is dit niet op elk adres aanwezig. Is dit bij jou wel aanwezig? Dan ontvang je zelfs 8 maanden internet (en tv) voor €30,- per maand. Daarbij ontvang je ook 12 maanden gratis Wifi Plus.

Ben je benieuwd of T-Mobile ook leverbaar is op jouw adres? Doe dan onze gratis Postcodecheck!

Wat is Wifi Plus?

Met Wifi Plus van T-Mobile geniet je overal in huis van Perfecte wifi. Wifi Plus is een draadloos wifi punt, die je heel eenvoudig installeert via het stopcontact. Je hebt hierdoor perfecte wifi in zowel de slaapkamers, als op de zolder en in het tuinhuis. Door gebruik te maken van Wifi Plus heb je geen last meer van een haperende wifi verbinding in sommige zones in huis. Je kunt zelfs meerdere Wifi Plus punten toevoegen.

Wat zijn de voordelen van Wifi Plus? Wij zetten ze voor jou op een rij!:

  • Je kunt het wifi-punt draadloos aansluiten. Dit doe je door hem gewoon in het stopcontact te drukken. Daarna druk je de WPS knop op het wifipunt in en de verbinding komt tot stand.
  • Je hebt overal in huis bereik met Wifi Plus. Je bent verzekerd van het meest optimale wifi signaal waardoor je in elke kamer kunt genieten van stabiel internet.
  • Je hebt altijd snel internet. Doordat Wifi Plus gebruik maakt van band steering gebruik jij altijd het snelst mogelijke signaal, waar je ook bent in huis.
  • Je kunt het Wifi netwerk eenvoudig uitbreiden. Omdat je alleen een stopcontact nodig hebt kun je de wifipunten ongeveer overal in huis plaatsen. Door meer punten bij te bestellen kun je dus heel eenvoudig je netwerk uitbreiden. Zo heb je altijd een wifi netwerk op maat.

Cashback T-Mobile Zakelijk

Wist je dat T-Mobile ook Zakelijk internet aanbied? Als je nu een T-Mobile zakelijk abonnement afsluit ontvang je een cashback van maar liefst €50,-! Deze cashback ontvang je bovenop een korting van 6 maanden. Je ontvangt namelijk bij zakelijk internet 6 maanden lang 50% korting. Daarbij ontvang je ook gratis installatie door een monteur t.w.v. €125,-.

T-Mobile zakelijk biedt snel, stabiel en veilig internet. T-Mobile weet hoe belangrijk een internetaansluiting is voor je bedrijf. Je hoeft met T-Mobile Zakelijk dan ook geen rekening te houden met de snelheid en betrouwbaarheid van je internet. Een zakelijk T-Mobile internet abonnement heeft meerdere voordelen, namelijk:

  • Je ontvangt gratis internet back-up;
  • Je ontvangt een vast IP adres;
  • Je ontvangt gratis installatie door experts;
  • Je betaalt geen aansluitkosten;
  • Leverbaar binnen 10 werkdagen.

Wie is T-Mobile?

T-Mobile is een belangrijke aanbieder van internet en tv op de Nederlandse markt. Sinds 2016 biedt T-Mobile internet, tv en bellen voor thuis aan. Ze biedt twee types internet aan, namelijk DSL internet en Glasvezel internet. Met DSL internet kan er een snelheid van 100 Mbit/s gehaald worden, met Glasvezel internet kan er een snelheid van 1000 Mbit/s gehaald worden.

Wanneer je ook kiest voor tv van T-Mobile ontvang je in het basispakket al meer dan 60 zenders. Je kunt er ook voor kiezen om extra zenders te nemen door het aanschaffen van een zenderpakket. Deze pakketten kun je maandelijks aan en uit zetten in je ‘My T-Mobile’ omgeving.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking