100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

T-Mobile GO GO GO Deals september!

Dinsdag 6 September 2022 3 minuten en 10 seconden leestijd

T-Mobile GO GO GO Deals september!

Ben jij op zoek naar een nieuwe internet provider? Dan is dit het moment om te kijken of T-Mobile de provider voor jou is. T-Mobile heeft namelijk een hele mooie actie! Sluit je nu een abonnement af bij T-Mobile dan ontvang je namelijk een hele mooie korting, lees snel verder…

Levert T-Mobile op jouw adres internet via het KPN netwerk? Dan ontvang je maar liefst 6 maanden korting. Je ontvangt 6 maanden internet (en tv) voor €30,- inclusief gratis installatie & activatie. Als T-Mobile op jouw adres internet levert via haar eigen netwerk ontvang je 8 maanden korting. Je betaalt dan de eerste 8 maanden €30,- voor internet (en tv), ontvangt gratis installatie & activatie en ontvangt 12 maanden gratis wifi plus. Naast deze mooie actie van T-Mobile zelf ontvang je nu ook €25,- cashback als je via ProviderCheck overstapt! Stap jij ook over naar T-Mobile?

Wifi plus is de wifi versterker van T-Mobile. Met Wifi Plus heb je overal in huis perfecte wifi. De versterker heeft een mesh technologie, waardoor de versterker onderdeel wordt van je bestaande wifinetwerk. Het bereik en het signaal van je wifi wordt versterkt waardoor je overal in huis stabiel internet ontvangt. Je kunt de wifi versterker heel makkelijk draadloos aansluiten, dit is een groot voordeel. Je kunt hem overal in huis neerzetten door hem simpelweg in het stopcontact te doen. Zo geniet je in een mum van tijd overal in huis van stabiele wifi.

Ben  je benieuw of T-Mobile op jouw adres beschikbaar is? En of je T-Mobile via het KPN netwerk of het eigen netwerk kunt ontvangen? Dan kun je bij ons de gratis postcodecheck doen. Door middel van onze postcodecheck zie je of T-Mobile leverbaar is op je adres en welke snelheden je kunt halen.

Na de check zie je alle abonnementen die mogelijk zijn op jouw adres. Je kunt in de filters T-Mobile aanvinken zodat je alle abonnementen van T-Mobile ziet. Ook kun je filteren op de soorten abonnementen, namelijk internet only, internet & tv, internet & bellen en alles-in-1. Zodra je het abonnement hebt gevonden dat je graag wilt hebben kun je op bestellen klikken. Je wordt nu doorgestuurd naar de site van T-Mobile. Hier kun je je abonnement met korting afsluiten. Vergeet niet om je cashback aan te vragen via ons cashback formulier.

Wie is T-mobile?

T-Mobile is een belangrijke internet provider in de Nederlandse telecommarkt. Sinds 1992 is ze al actief als aanbieder van mobiele telefonie. In 2016 kwam hier het thuis product bij. T-Mobile heeft deze overgenomen van Vodafone omdat Vodafone en Ziggo samengingen. In 2017 nam T-Mobile Tele2 over, zodat ze samen een vuist konden maken tegen de grote spelers zoals KPN en VodafoneZiggo.

T-Mobile biedt twee soorten internettypes aan, namelijk DSL internet en glasvezel internet. Met DSL internet van T-Mobile kun je een snelheid halen van 100 Mbit/s. Met glasvezel internet van T-Mobile kun je snelheden halen van 100 tot 1000 Mbit/s. T-Mobile levert haar internet over het netwerk van KPN, maar heeft zelf ook een glasvezel netwerk waar ze haar product over levert.

Met interactieve tv van T-Mobile ontvang je in het basispakket al meer dan 60 zenders, waarvan 59 in HD kwaliteit. Je kunt ook thema pakketten kiezen die je maandelijks aan kunt passen, zoals ESPN compleet of Ziggo sport. Je kunt een abonnement zonder tv kastje of een abonnement met tv kastje afsluiten. Als je voor een abonnement zonder tv kastje kiest maak je gebruik van de tv app. Dit scheelt €2,50 per maand. Kies je voor een abonnement met tv kastje? Ook dan kun je gebruik je maken van de tv app.

Ook op maatschappelijk vlak is T-Mobile veel bezig. T-Mobile streeft naar verbinding voor iedereen. Ook doet T-Mobile er alles aan om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Zij blijven hun energieverbruik en CO2 uitstoot verminderen.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking