100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

T-Mobile heeft een nieuwe eigenaar

Dinsdag 7 September 2021 2 minuten en 24 seconden leestijd

T-Mobile heeft een nieuwe eigenaar

Vanmorgen heeft T-Mobile bekend gemaakt dat zij worden overgenomen door Apax en Warburg Pincus.

Een overname hing al even in de lucht en nu is het officieel. Deutsche Telekom AG en Tele2 Sverige AB hebben bekend gemaakt dat zij hun belangen in T-Mobile Netherlands Holding B.V. verkopen voor een bedrag van 5,1 miljard Euro.

De overname is onderhevig aan de gebruikelijke voorwaarden. Zo moet onder andere de ondernemingsraad geraadpleegd worden en hebben ze goedkeuring van de toezichthouders nodig.

Wat gaat de overname voor jou betekenen?

Voor jou verandert er niets, de vier merken die het bedrijf voert, namelijk T-Mobile, Tele2, Ben en Simpel blijven gewoon bestaan. En T-Mobile blijft doen wat ze al doen: klanten voorzien van kwalitatieve vaste en mobiele netwerken, en innovatieve diensten tegen een goede prijs.

En dankzij de overname kan het alleen maar beter worden, want er zal nog meer dan T-Mobile nu al doet worden geïnvesteerd in innovatie. Daarmee is T-Mobile klaar voor de toekomst zodat jij optimaal gebruikt kunt maken van alles wat T-Mobile te bieden heeft.

De samenwerking die T-Mobile Nederland heeft met Open Dutch Fiber blijft bestaan. Samen hebben zij als doel om aan zoveel mogelijk Nederlandse klanten glasvezel internet te kunnen leveren tegen een aantrekkelijk tarief.

Wie nemen T-Mobile over?

T-Mobile Netherlands Holding B.V. wordt overgenomen door Apax Partner LLP (“Apax”) en Warburg Pincus LLC (“Warburg Pincus”).

Apax is een toonaangevende private equitiy investeerder en Warburg Pincus een wereldwijd opererende groei-investeerder. Zij hebben al veel succesvolle investeringen in telecommunicatiebedrijven wereldwijd gedaan. Beide bedrijven zien T-Mobile Nederland als een uitstekend bedrijf met goede mogelijkheden om te  groeien. Samen met het huidige management van T-Mobile gaan zij verder innoveren en hopen zij het marktaandeel van T-Mobile te vergroten.

Kies jij voor internet en tv van T-Mobile?

T-Mobile staat bekend om haar internet en tv abonnementen met een goede prijs, kwaliteit verhouding. Kies je voor T-Mobile dan kun je gebruik maken van DSL en glasvezel internet, welke vorm van internet je ontvangt is afhankelijk van de mogelijkheden op jouw adres.

Wist je dat kiezen voor een internet en tv abonnement van T-Mobile nu wel heel voordelig is? Je krijgt namelijk de eerste 6 maanden €15,- korting op je televisie abonnement.

Daarnaast biedt T-Mobile Uit & Thuis. Als je T-Mobile mobiel combineert met thuis internet krijg je nog meer voordeel. Zo kun je kiezen voor Unlimited data en ontvang je de hoogst mogelijke internetsnelheid leverbaar op jouw adres extra voordelig.

Ben je benieuwd of T-Mobile ook leverbaar is op jouw adres? Doe dan nu onze gratis postcodecheck en ontdek het binnen een minuut.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking