100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

T-Mobile Wake-up weken!

Thursday 27 May 2021 3 minuten en 7 seconden leestijd

T-Mobile Wake-up weken!

T-Mobile heeft een tijdelijke actie, de Wake-up weken! Wanneer je nu bij T-Mobile een abonnement afsluit betaal je tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €30,. Dit is dus €30,- overstapvoordeel. Deze actie geldt nog de hele maand juni, dus wacht niet te lang.

Met de Wake-up weken van T-Mobile betaal je geen aansluitkosten t.w.v. €30,-. Deze actie geldt op alle internet pakketten van T-Mobile. Je kunt dus overstappen naar ‘alleen internet’ , ‘internet & tv’ , ‘internet & bellen’  of ‘alles-in-1’. Naast het overstapvoordeel ontvang je nog meer voordeel bij T-Mobile. Je ontvangt de eerste drie maanden namelijk hele mooie kortingen op alle internet pakketten.

Bekijk de huidige T-Mobile aanbiedingen

Ben je benieuwd of T-Mobile ook leverbaar is op jouw adres? Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen. Wanneer je de postcodecheck hebt gedaan zie je welke internetproviders er internet op jouw adres leveren, welke internetsnelheid er haalbaar is op jouw adres en welk soort internet er beschikbaar is op jouw adres.

Waar bestaat het internetabonnement uit?

Wanneer je een internetabonnement bij T-Mobile afsluit ontvang jij een downloadsnelheid van 50 tot 1000 Mbit/s en een uploadsnelheid van 30 tot 1000 Mbit/s. Daarnaast ontvang jij een super snel wifi modem.

Neem je ook tv af? Dan ontvang jij 64 zenders, waarvan 59 in HD en gratis ESPN. Door middel van de TV Anywhere app kun je overal tv kijken. Je kunt ook Live TV pauzeren en via Begin Gemist kijken. Je ontvangt een persoonlijk kijkprofiel en kunt Grenzeloos tv- kijken.

Neem je ook bellen af? Bij T-Mobile kun je bellen tegen vaste lage tarieven en heb je je voicemail via email. Daarnaast heb jij gratis nummerbehoud.

Wie is T-Mobile?

T-Mobile is een van de grootste telecomproviders op de Nederlandse markt. Ze vervult een belangrijke rol in onze samenleving en voelt zich dan ook verantwoordelijk voor de mensen en de wereld om haar heen. Ze doet er alles aan om duurzaam en verantwoord te ondernemen. Op Maatschappelijk vlak is T-Mobile een bezige bij. Zo zet ze zich onder andere in voor Stichting Jarige Job en de Kindertelefoon. Daarnaast is T-mobile een samenwerking gestart met Join us. Bij T-Mobile staat jouw veiligheid voorop.

T-Mobile heeft een belangrijke positie op de Nederlandse telecommarkt en is al sinds 1992 actief als aanbieder van mobiele telefonie. Sinds 2016 neemt T-Mobile het product ‘Thuis’ van Vodafone over en biedt ze dus ook thuis internet, tv en bellen aan. In 2017 neemt T-Mobile Tele2 over.

T-Mobile biedt DSL internet en glasvezelinternet aan. De internetsnelheden die T-Mobile biedt zijn snelheden die echt beschikbaar zijn op jouw adres.

Wat zijn DSL- en Glasvezelinternet?

DSL internet is een techniek waardoor je via een koperdraadverbinding gebruik kunt maken van het internet. Dit is de traditionele telefoon aansluiting. Je sluit je internet aan via een DSL kabel. Dit is het verbindingsstuk tussen je modem en het ISRA punt in je huis. Het ISRA punt is het punt waar het modem van de provider moet worden aangesloten in de woning. Het is het scheidingspunt van de bekabeling van de internetprovider en je eigen apparatuur.

Bij een DSL verbinding loopt er een hoogfrequent signaal door de telefoonlijn. Dit signaal is door de mens niet te horen, maar zorgt er wel voor dat je gebruik kunt maken van het internet. Om gebruik te maken van het internet heb je een modem nodig. Dit modem ontvangt het signaal van het telefoonnetwerk en zet dit om in een bruikbaar internetsignaal.

Glasvezel internet is op dit moment de snelste manier om internet te ontvangen. Glasvezel is een draad met een soort glas aan de binnenkant. Dit draad is heel sterk en kan snel en gemakkelijk data vesturen. De data wordt verstuurd door middel van een laserlicht. Dit laserlicht wordt met een hele hoge snelheid aan- en uitgeschakeld. Hoe sneller dit licht knippert, hoe sneller de gegevens verzonden worden. Dit soort internet is nog niet overal beschikbaar, maar wordt in steeds meer gemeenten en wijken aangelegd.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking