100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

T-Mobile & Youfone cashback!

Dinsdag 4 Januari 2022 3 minuten en 12 seconden leestijd

T-Mobile & Youfone cashback!

Wij hopen dat jullie een fijne jaarwisseling hebben gehad. Om het jaar goed te beginnen hebben wij leuk nieuws. We beginnen het jaar 2022 namelijk meteen goed twee knallende acties! Namelijk met een cashback van T-Mobile en een cashback van Youfone!

Wanneer je in januari via ProviderCheck een abonnement bij Youfone of T-Mobile afsluit krijg je een cashback! Maar van welk bedrag? Bij Youfone is dit een cashback van €30,- op alle abonnementen. Bij T-Mobile is dit een bedrag van €25,- op abonnementen zonder tv en een bedrag van €50,- op abonnementen met tv.

Hoe ontvang je je cashback?

Je ontvangt een cashback wanneer je via ProviderCheck overstapt naar T-Mobile of Youfone. Dit kun je doen door op onze site de gratis postcodecheck te doen. Wanneer je deze postcodecheck hebt gedaan komen alle mogelijke abonnementen voor jouw adres naar voren. Je kiest het abonnement van Youfone of T-Mobile dat bij jou past en klikt op ‘bestellen’. Je wordt doorgestuurd naar de website van de internetprovider. Hier kun je jouw abonnement afsluiten.

Wanneer jij de bevestigingsmail of het contact van je nieuwe provider hebt gehad kun jij de cashback bij ons aanvragen. Dit kun je doen door middel van het cashback formulier. Op onze cashback pagina klik je op de button ‘Claim je cashback nu’. Hier moet je je gegevens invullen. Dit is nodig zodat wij de aanvraag kunnen controleren. Het is dan ook belangrijk dat je hier dezelfde gegevens invoert als bij jouw internetprovider. Wij gebruiken deze gegevens alleen om je cashback te controleren, we verkopen deze gegevens niet door en slaan ze ook niet op.

We vragen ook om een bestand. Hier moet je de bevestigingsmail van je internetprovider of je nieuwe contract uploaden. Deze gebruiken wij om de aanvraag te controleren. Wanneer je alles hebt ingevuld klik je op ‘versturen’. Als alles in orde is ontvang je jouw korting binnen 3 weken nadat je abonnement is opgeleverd op je bankrekening.

Wil jij ook graag overstappen? Doe dan onze gratis postcodecheck.

Wie is T-Mobile?

T-Mobile heeft een belangrijke positie op de Nederlandse telecommarkt. Sinds 1992 is T-Mobile actief als aanbieder van mobiele telefonie als onderdeel van het Deutsche Telekom-concern. Sinds 2016 biedt T-Mobile ook een thuis product aan. Ze heeft de rechten op ‘thuis’ overgenomen van Vodafone, omdat Vodafone en Ziggo samen gingen. In 2017 heeft T-Mobile Tele2 overgenomen, zodat ze een vuist konden maken tegen grote spelers als Ziggo en KPN.

Met T-Mobile Thuis biedt T-Mobile vast internet, telefonie en tv aan. T-Mobile biedt zowel DSL internet als glasvezelinternet. Met DSL internet kun je snelheden halen van 50 tot 100 Mbit/s. Met glasvezelinternet kun je snelheden halen tussen 500 en 1000 Mbit/s.

Met interactieve tv van T-Mobile kijk je naar meer dan 60 zenders kun je opnemen, programma’s vanaf het begin starten en tv pauzeren. Je kunt ook met de ‘TV Anywhere’ app van T-Mobile altijd en overal tv kijken.

Wie is Youfone?

Youfone is begonnen met het aanbieden van mobiele Sim Only abonnementen. Inmiddels is dit aanbod ook uitgebreid met internet, interactieve tv en vaste telefoon. Je hebt de keuze uit meerdere abonnementen, namelijk ‘alleen internet’, ‘internet & bellen’, ‘internet & tv’ en ‘alles-in-1’.

Youfone levert Internet via het betrouwbare netwerk van KPN. Afhankelijk van de mogelijkheden op jouw adres ontvang je DSL internet of glasvezelinternet van Youfone. Je ontvang een wifi modem in bruikleen.  

Kies je ook voor een abonnement met tv? In het basis tv pakket kijk je al naar 44 zenders, waaronder ESPN. Je kunt ook gebruik maken van interactieve diensten zoals begin gemist, terugkijken, opnemen en pauzeren. Met de Youfone tv app kun jij ook altijd en overal tv kijken.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking