100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Tablet cadeau bij KPN!

Dinsdag 26 Oktober 2021 3 minuten en 24 seconden leestijd

Tablet cadeau bij KPN!

Sluit jij een internet (en TV) abonnement af bij KPN dan ontvang jij een Nokia T20 Tablet (t.w.v. €219,-) cadeau! Ideaal om mee te werken, om films op te kijken of om gewoon mee op het internet te surfen. Heb je liever iets anders dan de tablet? Je kunt ook kiezen voor 6 maanden 50% korting op internet of voor 2 KPN SuperWifi punten (t.w.v. €199,-)

Kies je voor een 1-jarig internetabonnement van KPN? Omdat KPN daar heel erg blij mee is krijg je een welkomstcadeau! Hierbij kun je kiezen uit een korting of een extra product! Je hebt de keuze uit een Nokia T20 Tablet OF 2 KPN SuperWifi punten OF 6 maanden 50% korting. Wanneer je voor de korting kiest betaal je na de eerste 6 maanden weer het volledige maandbedrag. Het actieaanbod is van toepassing op de afname van internet (en TV) van KPN door een consument. Het geldt uitsluitend voor nieuwe kanten, die in de afgelopen 6 maanden geen internet van KPN hebben afgenomen. Indien je je abonnement binnen de bedenktijd annuleert, vervalt jouw recht op het welkomstcadeau.

Ben je benieuwd of KPN leverbaar is op jouw adres? Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen om te kijken welke internet abonnementen je van KPN kunt afsluiten op jouw adres.

Wat is de Nokia T20 tablet?

Deze Nokia T20 tablet is de gloednieuwe tablet van Nokia. De T20 is ontworpen, gebouwd en getest met dezelfde passie als alle Nokia producten. Hiermee wordt de betrouwbare kwaliteit naar het scherm gebracht. Het scherm is een prachtig 2K scherm, waardoor het beeld altijd mooi is. Daarnaast is hij uitgerust met “blue light” certificering, waardoor jouw ogen gespaard worden. Met de Stereo luidsprekers met OZO Playback is niet alleen het beeld, maar ook het geluid van topkwaliteit.

Je kunt de tablet perfect gebruiken voor werk, school en vrije tijd. Hij heeft een lange batterijduur waardoor je maar liefst tot 7 uur lang kunt vergaderen, 10 uur lang films kunt kijken of 15 uur lang kunt surfen op het web. De tablet werkt op Android en door de gezichtsontgrendeling blijft alles veilig vergrendeld. Door de 2 jaar OS upgrades en 3 jaar beveiliging updates blijft de tablet up-to-date.

Specificaties

  • Afmetingen: 157.5 x 7.8 x 247.6 mm (breedte x dikte x lengte)
  • 10.4 inch scherm
  • MicroSD ondersteuning tot 512 GB
  • Stereo speakers met power amplifier
  • 8 MP auto-focus camera aan de achterkant, aan de voorkant een 5 MP camera
  • Bluetooth 5.0

Wat zijn de KPN SuperWifi punten?

Waar de wifi van KPN stopt, gaat de KPN Superwifi verder. Dankzij de KPN Super Wifipunten heb je in elke hoek van het huis optimale wifisnelheid. Dit komt omdat de Superwifi punten gebruik maken van de nieuwste mesh-technologie. Het aansluiten is heel makkelijk en je kunt de punten installeren met de KPN Thuis app. Deze app legt jou stap voor stap alles uit waardoor jij de punten binnen een kwartiertje kunt installeren. Door de draadloze aansluiting heb je geen gedoe met kabels.

De wifi punten werken met elkaar samen en verdelen de bandbreedte. Dit zorgt ervoor dat jij altijd met het beste signaal verbonden bent. Wanneer jij je verplaatst in huis ben je dus altijd verbonden met het punt dat jou het snelste wifi kan bieden.

Heb jij thuis de FRITZ!Box van KPN? Dan werkt de Superwifi niet. Hierbij kun je het beste de FRITZ!Repeater 2400 aanschaffen. Deze werkt ook met mesh-technologie

Hoe ontvang je jouw cadeau?

Je ontvangt je cadeau door een internetabonnement bij KPN te bestellen. Je hebt de keuze tussen meerdere abonnementen, namelijk ‘alleen internet’, ‘internet & tv’, ‘internet & bellen’ en ‘alles-in-1’. In het bestelproces kun je je welkomstcadeau kiezen. Ben je helemaal blij met je keuze? Dan bestel je het abonnement en kies je een aansluitdatum. Op de dag die je gekozen hebt wordt je abonnement geactiveerd. Wanneer je abonnement geactiveerd is wordt jouw cadeautje verzonden. Je ontvangt een e-mail met de track&trace code waarmee je de status van je levering kunt controleren.

Kies je voor de tijdelijke korting? Dan betaal je de eerste 6 maanden minder. Na de kortingsperiode betaal je weer het volledige maandbedrag. Het volledige overzicht van je bestelling vind je in de winkelmand.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking