100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

TV kijken zonder kastje? Dat kan met TV Anywhere van T-Mobile!

Donderdag 7 Oktober 2021 3 minuten en 19 seconden leestijd

TV kijken zonder kastje? Dat kan met TV Anywhere van T-Mobile!

T-Mobile heeft nieuwe abonnementen om uit te kiezen! Je kunt er nu namelijk voor kiezen om een tv abonnement af te sluiten zonder kastje. Dit betekent dat je tv kijkt door middel van de tv app. Tv kijken is nog nooit zo makkelijk geweest. Je kijkt waar en wanneer je maar wilt tv. Lees snel verder!

Wanneer je nu een abonnement afsluit bij T-Mobile kun je voor de tv app kiezen in plaats van voor het tv kastje. Met TV Anywhere kun je online tv kijken, waar en wanneer je maar wilt. Dit geldt niet alleen voor Nederland, maar voor de hele EU! Je kunt televisie kijken via je smartphone, computer of tablet.

Met de TV Anywhere app kijk je online tv in de hele EU op je smartphone, tablet, laptop of pc. Ben je onderweg? Dan kun je gewoon op je mobiel tv kijken. Je hebt toegang tot al je favoriete programma’s die je tot 7 dagen terug kunt kijken.

Ook kun je thuis van tv genieten zonder dat je een tv kastje nodig hebt. Is iemand in huis naar iets op tv aan het kijken wat jij niet leuk vindt? Dan pak je lekker je laptop erbij en ga je online naar iets kijken wat jij graag ziet. Ook kun je met de TV Anywhere app streamen naar je tv door middel van een Google Chromecast of een Apple tv. Je kunt de app downloaden in de Apple Store of Google Play Store. Je logt in met je persoonlijke T-Mobile gegevens en je kunt kijken!

Wat zijn de voordelen van TV Anywhere?

Er zitten heel veel voordelen aan TV Anywhere van T-Mobile. Wij hebben de voordelen voor jou op een rijtje gezet:

 • Voor alleen TV Anywhere betaal je iets minder dan wanneer je ook een tv box aanschaft. Ook kun je draadloos tv kijken;
 • Je kunt tv kijken in heel de EU, dus ook als je binnen Europa op vakantie bent;
 • Je kunt op maar liefst drie apparaten tegelijk kijken. Zo weet je zeker dat je altijd online tv kunt kijken. Ook kun je een persoonlijk kijkprofiel aanmaken;
 • Je kunt live tv kijken / terug kijken / verder kijken na pauzeren;
 • In het zenderoverzicht kun je zien wat het aanbod is;
 • Je kunt programma’s opnemen in de cloud;
 • Met On demand kun je films & Series kijken wanneer je maar wilt;
 • Je kunt huren van losse zenders.

Wie is T-Mobile?

Als een van de grootste telecomproviders van Nederland vervult T-Mobile een belangrijke rol in de samenleving en voelt ze zich verantwoordelijk voor de wereld om zich heen. Daarom doet T-Mobile er alles aan om duurzaam en verantwoord te ondernemen. T-Mobile vindt dat iedereen gelijke kansen verdient en streeft ernaar dat iedereen toegang heeft tot de mogelijkheden die digitalisering ons biedt. De missie van T-Mobile is: ‘We won’t stop until everyone is connected.’ Met het ‘Connect to Change’ plan van T-Mobile ondersteunt ze de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties en richt ze zich op vier programma’s:

 • Diversiteit & inclusie
 • Duurzaamheid
 • Digitale inclusie
 • Innovatie voor de maatschappij

Met een lange geschiedenis op de telecommarkt biedt T-Mobile sinds eind 2016 ook vast internet, telefonie en tv aan, onder de noemer T-Mobile Thuis. T-Mobile biedt twee internettypes aan, namelijk DSL internet en glasvezelinternet. DSL internet haalt snelheden van 50 tot  en glasvezelinternet haalt snelheden van 50 MB tot maar liefst 1 GB!

Wil je weten of T-Mobile ook op jouw adres leverbaar is? Doe dan onze gratis postcodecheck.

Met interactieve tv van T-Mobile kun je programma’s starten, pauzeren en terugkijken wanneer jij dat wilt. Standaard krijg je meer dan 60 zenders, waarvan 35 in HD kwaliteit. Je kunt ook extra themapakketten aanschaffen zoals Film1 of ESPN.

Naast internet & tv biedt T-Mobile ook Sim only klantvoordeel aan. Heb je al een sim only abonnement bij T-Mobile? Dan ontvang jij extra korting. Ook als je sim only bij Tele2 hebt ontvang jij klantvoordeel op je internet & tv.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking