100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Welkom Thuis met T-Mobile!

Woensdag 26 Januari 2022 3 minuten en 19 seconden leestijd

Welkom Thuis met T-Mobile!

T-Mobile heeft weer een hele mooie actie voor nieuwe klanten! Je ontvangt nu namelijk tijdelijk de eerste 4 maanden korting! Wordt jij nu klant van T-Mobile? Dan betaal je de eerste 4 maanden maar €30,- per maand voor je internet. Dat wil jij toch ook?

Korting op je internet is natuurlijk ideaal! Als je nu een abonnement bij T-Mobile afsluit ontvang je de eerste 4 maanden korting! Deze korting geldt alleen op het internet. Sluit jij een ander abonnement af zoals internet & tv of internet & bellen? Ook dan betaal je de eerste 4 maanden maar €30,- voor je internet. Hier komen nog wel kosten voor tv of bellen bij.

Wil jij graag overstappen naar T-Mobile maar weet je niet zeker of T-Mobile leverbaar is op jouw adres? Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen. Door middel van deze check kun jij zien of T-Mobile bij jou levert, welk soort internet er beschikbaar is op jouw adres en welke internetsnelheden er haalbaar zijn op jouw adres.

Bij T-Mobile is er voor iedereen wel een geschikt abonnement. Je kunt kiezen voor ‘alleen internet’, ‘internet & tv’, ‘internet & bellen’ en ‘alles-in-1’. Je hebt dus de mogelijkheid om precies dat te kiezen waar je behoefte aan hebt. Daarnaast biedt T-Mobile ook een gratis overstapservice! Zo kun je zorgeloos overstappen en blijven internetten zonder dubbele kosten.

Wanneer je ook tv kiest, ontvang je altijd interactieve tv. Met interactieve tv kun je opnemen, live tv pauzeren en programma’s terugkijken. Je ontvang meer dan 60 zenders in het basispakket. Wil je toch nog andere zenders ontvangen? Dan kun je extra zenderpakketten aanschaffen. Je kunt ook altijd en overal tv kijken met de TV Anywhere app.

Heb jij een adres waar geen internet of heel traag internet mogelijk is? Zoals een vakantiehuisje? Ook daar biedt T-Mobile een oplossing voor, namelijk T-Mobile 4G internet. Dit is 4G internet voor thuis.

Heb jij ook mobiel bij T-Mobile?

Wanneer jij ‘T-Mobile mobiel’ en ‘T-Mobile Thuis’ met elkaar combineert ontvang jij nog meer korting! Dit noemen wij combivoordeel. Maar wat voor voordelen ontvang je dan allemaal? Wij hebben deze voordelen voor jou op een rij gezet:

  • Elke maand €5,- korting op je internet abonnement voor thuis;
  • Elke maand 2 GB extra data op je mobiele abonnement;
  • In combinatie met Mobiel Unlimited maar liefst €10,- korting op je mobiele abonnement;
  • In combinatie met elk ander mobiel abonnement maar liefst €2,50 korting op je mobiele abonnement;

Je kunt bij ons op de site bekijken welke abonnementen mogelijk zijn voor jou. Dit doe je door onze combivoordeel check. Je kunt hier naast je postcode en huisnummer ook invullen welke mobiele provider jij hebt. De resultaten die dan naar voren komen worden aangeduid met ‘combivoordeel’.

Wie is T-Mobile?

T-Mobile heeft een doel en dat het iedereen toegang geven tot het beste netwerk van Nederland. Het mobiele netwerk van T-Mobile is dan ook al 5 keer op rij uitgeroepen tot beste netwerk. Het netwerk van T-Mobile vormt een stevige basis voor het 5G netwerk. Dit netwerk is al beschikbaar in een groot deel van Nederland. Het 5G netwerk biedt je in de toekomst ongekende snelheden, eindeloze mogelijkheden en een nog betere netwerkervaring. Doordat T-Mobile de meeste masten en mastlocaties heeft in Nederland, kan ze meer data versturen en ontvangen. Dit houdt in dat je ook bij drukte een consistente internetsnelheid houdt.

T-Mobile houdt zich bezig met vier pijlers voor een beter wereld, namelijk Diversiteit & Inclusie, Duurzaamheid, Digitale Inclusie en Innovatie voor de maatschappij.

T-Mobile is een van de grootste telecomproviders van Nederland en vervult een belangrijke rol in de samenleving. Daarom is ze ook verantwoordelijk voor de wereld om haar heen. Omdat het netwerk een groot deel van het totale energiegebruik opneemt, gebruikt T-Mobile hier 100% groene energie voor. Daarnaast streeft ze ernaar om voor 2030 een CO-2 reductie van 90% te realiseren.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking