100% onafhankelijk
100% gratis
Vragen? 088 3232 032
Je bevindt je hier:
  • Home
  • Internet Deventer

Internetsnelheid Deventer testen

Heb jij het idee dat je met jouw internet abonnement niet de beloofde snelheid ontvangt? Dit is zeker mogelijk als je nog DSL internet hebt. Gelukkig kun je dit testen door middel van onze speedtest. Hiermee kun je zien welke snelheid er daadwerkelijk mogelijk is op jouw adres. Daarnaast kun je ook zien welke snelheden andere internet providers op jouw adres in Deventer aanbieden. Doe de internet speedtest

Kies het abonnement dat bij je past

In delen van Deventer zijn meerdere glasvezel aanbieders beschikbaar, waardoor je een keuze uit veel abonnementen hebt. Met zo een groot aanbod is het natuurlijk lastig om het abonnement te kiezen dat het beste bij jou past. Om deze keuze voor jou wat makkelijker te maken hebben wij een overzicht gemaakt zodat je kunt kijken welke internetsnelheid bij jouw verbruik past. Welke internet snelheid heb je nodig?

Sneller internet Almere

De internetsnelheid die je op jouw adres in leiden daadwerkelijk ontvangt is afhankelijk van meerdere factoren. Het internet wordt steeds belangrijker en we kunnen ons geen leven zonder internet meer voorstellen. Het is belangrijk dat je internet snel en betrouwbaar is. Om optimaal gebruik te maken van je internet hebben wij een checklist voor je samengesteld. Bekijk de checklist snel internet

Budget Alles-in-1 Caiway DELTA KPN Odido Online.nl Youfone Ziggo

Internet Deventer vergelijken voor thuis

Ga je verhuizen naar Deventer of wil je graag kijken of overstappen van internet provider loont in Deventer? Dan helpen we je bij ProviderCheck.nl graag op weg. Op deze pagina hebben we alle providers en abonnementen verzameld die in Deventer beschikbaar zijn. Aan de hand van jouw postcode en huisnummer kunnen we razendsnel checken welke abonnement geleverd kunnen worden op jouw adres.

Providers Deventer

Omdat je kunt kiezen uit veel verschillende providers, kunnende de verschillen tussen de abonnementen en ook de prijzen groot zijn. Bovendien zijn er geregeld aanbieding te vinden, maar dan moet je natuurlijk wel weten waar je ze kunt vinden. Bij ProviderCheck.nl hebben we alle beschikbare abonnementen op een rijtje gezet, inclusief de huidige aanbieding. Zo kun je dus écht real-time internet vergelijken voor thuis.

Beschikbaar internet providers in Deventer zijn bijvoorbeeld:

Houd er rekening mee dat het vaak mogelijk is om je mobiele abonnement en je abonnement voor internet thuis aan elkaar te koppelen. Je krijgt dan vaak korting op je abonnement, extra data op je mobiele bundel of andere extra’s zoals zenderpakketten. Dit noemen we combikorting. Het kan daarbij de moeite waard zijn om je internet thuis bij dezelfde provider af te nemen. Geef dit aan in onze vergelijker, zodat we hier rekening mee kunnen houden!

Glasvezel Deventer

Over de glasvezeldekking in Deventer hoef je je geen zorgen te maken. Met een dekking van ruim 95% is de kans namelijk ontzettend groot dat ook jij een glasvezel abonnement af kunt sluiten bij jou thuis.

Het glasvezelnetwerk in Deventer is eigendom van KPN Netwerk. Naast KPN zijn er echter meerdere providers die hun internetdiensten leveren over deze verbinding. Zo kun je bij glasvezel in Deventer ook kiezen voor onder andere Odido Thuis en Budget Thuis.

Omdat meerdere providers internet leveren via dezelfde verbinding, is het slim om prijzen te vergelijken. Let daarbij natuurlijk wel goed op de snelheid van het abonnement en de overige voorwaarden. Om je hierbij te helpen hebben we een speciale vergelijker gebouwd. Deze vind je op onze pagina voor glasvezel vergelijken.

Wonen in Deventer

Deventer is een grote gemeente in de provincie Overijssel met ruim 100.000 inwoners (sinds 2020). In Overijssel hebben alleen de gemeenten Enschede en Zwolle meer inwoners. De gemeente Deventer kent zes woonkernen, waarbij ruim 80% van de inwoners in de gelijknamige stad Deventer wonen. Andere woonkernen van de gemeente zijn (op volgorde van grootte) Schalkhaar, Bathmen, Diepenveen, Lettele en Okkenbroek.

Wist je dat Deventer een van de oudste steden van Nederland is en alleen Nijmegen, Maastricht en Utrecht ouder zijn? Er zijn al documenten terug te vinden met de naam Deventer uit de 9e eeuw. De stad was bovendien een van de Nederlandse Hanzesteden gedurende de middeleeuwen. Nog steeds zijn in Deventer veel oude monumenten te vinden, zo heeft Deventer het oudste stenen woonhuis in Nederland (uit het jaar 1130).

Deventer is een stad van uitgeverijen van oudsher, zo is nog steeds de grote uitgever Wolters Kluwer hier te vinden. Andere grote bedrijven die in Deventer te vinden zijn Nefit, AkzoNobel en Auping. Dit alles zorgt ervoor dat Deventer een bruisende stad is en blijft met ruim voldoende werkgelegenheid en cultuur.