100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie
Je bevindt je hier:

Internetsnelheid Emmen testen

Heb jij het idee dat je met jouw internet abonnement niet de beloofde snelheid ontvangt? Dit is zeker mogelijk als je nog DSL internet hebt. Gelukkig kun je dit testen door middel van onze speedtest. Hiermee kun je zien welke snelheid er daadwerkelijk mogelijk is op jouw adres. Daarnaast kun je ook zien welke snelheden andere internet providers op jouw adres in Emmen aanbieden. Doe de internet speedtest

Kies het abonnement dat bij je past

In delen van Emmen zijn meerdere glasvezel aanbieders beschikbaar, waardoor je een keuze uit veel abonnementen hebt. Met zo een groot aanbod is het natuurlijk lastig om het abonnement te kiezen dat het beste bij jou past. Om deze keuze voor jou wat makkelijker te maken hebben wij een overzicht gemaakt zodat je kunt kijken welke internetsnelheid bij jouw verbruik past. Welke internet snelheid heb je nodig?

Sneller internet Emmen

De internetsnelheid die je op jouw adres in leiden daadwerkelijk ontvangt is afhankelijk van meerdere factoren. Het internet wordt steeds belangrijker en we kunnen ons geen leven zonder internet meer voorstellen. Het is belangrijk dat je internet snel en betrouwbaar is. Om optimaal gebruik te maken van je internet hebben wij een checklist voor je samengesteld. Bekijk de checklist snel internet

Budget Alles-in-1 Caiway DELTA KPN Odido Online.nl Youfone Ziggo

Internet Emmen vergelijken voor thuis

Op zoek naar internet in Emmen, om thuis lekker te kunnen streamen, gamen en surfen zonder zorgen? Begin dan met internet vergelijken via ProviderCheck.nl. Aan de hand van je postcode en huisnummer checken wij binnen enkele seconden welke providers op jouw adres kunnen leveren. Zo kun je eenvoudig prijzen, voorwaarden en extra’s vergelijken!

Providers Emmen

Net als veel andere grote gemeenten in Nederland heb je in Emmen veel keuze uit verschillende providers voor internet in huis. Allen hebben hun eigen voor- en nadelen, waarbij het met name belangrijk is om te letten om de snelheid die je nodig hebt en het type internet pakket. Zo kun je kiezen uit een aantal verschillende pakketten:

Daarnaast bieden veel providers een combikorting aan wanneer je je internet thuis combineert met een mobiel abonnement. Zo krijg je doorgaans enkele euro’s korting en/of meer data wanneer je beide abonnementen bij dezelfde provider afsluit.

Glasvezel Emmen

Wil je graag gebruikmaken van glasvezel in Emmen, dan hoef je je weinig zorgen te maken. Ruim 90% van de huishoudens in de gemeente is namelijk al aangesloten op het glasvezelnetwerk. De kans dat dit bij jou in huis niet werkt is dus niet zo groot. Met name in het buitengebied van Emmen wordt er nog hard gewerkt om zoveel mogelijk mensen aan te sluiten op het netwerk.

Het glasvezelnetwerk dat aangelegd wordt in Emmen is eigendom van het KPN Netwerk, wat betekent dat je keuze hebt uit een zeer groot aantal providers voor glasvezel in Emmen. Behalve internet van KPN zelf, leveren namelijk meerdere providers over deze verbinding. Denk aan onder andere T-Mobile Thuis, Budget Thuis en Youfone internet. Het is dus slim om prijzen en voorwaarden te vergelijken voor de beste deal. Dit kan via onze gespecialiseerde pagina voor glasvezel internet vergelijken!

Wonen in Emmen

Emmen is een gemeente en stad in de provincie Drenthe. Het is zowel qua inwoners als qua oppervlakte de grootste gemeente van Drenthe, maar niet de hoofdstad, dat is namelijk Assen. De gemeente ligt tegen de Duitse grens en heeft een enorm oppervlakte, er zijn slechts drie gemeenten in Nederland met een groter oppervlakte dan Emmen.

De gemeente Emmen heeft bijna 110.000 inwoners, waarvan meer dan de helft in de gelijknamige stad Emmen woont. Andere grotere woonkernen binnen de gemeente zijn Klazienaveen en Emmer-Compascuum. Emmen wordt gezien als een erg aantrekkelijk plek om te wonen in het noordoosten van Nederland omdat het als stad veel faciliteiten en werk heeft, maar het tegelijkertijd enorm veel groen heeft. Het noemt zichzelf ook wel de ‘open groene stad’, omdat er zeer veel natuur te vinden is binnen de gemeente.

Emmen is landelijk vooral bekend vanwege de Wildlands Adventure Zoo, voorheen bekend als Noorder Dierenpark Emmen, een unieke dierentuin en attractiepark. Het is het grootste dierenpark van de omgeving, waardoor het ook veel bezoekers aantrekt vanuit heel Nederland en delen van Duitsland.